2777
2789
عنوان

اگر در مورد ورم معده تجربه دارید لطفا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3300 بازدید | 62 پست
تو معدت سرد شده ک ورم داری انقدر حرص نخور بابا چیز جدی نیست  برو ی طب سنتی بهت دارو بده دوست م ...

ای کاااااش ک خودم بودم همسرمه.اوایل مهر یه مریضیه گوارشی (ببخشید)اسهال استفراغی گرفت .کرونای گوارشی یا هرچی...و از اون موقع خوب نشد ک نشد.تو آندوسکوپی یه التهاب و حالت توده مشاهده شده و نمونه برداری گفته چیزی نیس الان دکتر میگه وقتی با دارو خوب نشدی باید عمیقتر بررسی بشه.تو نت خوندم سی تی هسته ای برای بررسیه سرطانه😭چ گلی ب سرم بگیرم.ب من بگو برو بمیر

ای کاااااش ک خودم بودم همسرمه.اوایل مهر یه مریضیه گوارشی (ببخشید)اسهال استفراغی گرفت .کرونای گوارشی ...

دکترشو عوض کنید بره ی دکتر بهتر 

کدوم شهری؟

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای کاااااش ک خودم بودم همسرمه.اوایل مهر یه مریضیه گوارشی (ببخشید)اسهال استفراغی گرفت .کرونای گوارشی ...

بابا جو نده باورکن چیزی نیست 

این آزمایشارو فقط برای پول درآوردن میگیرن نگران نباش 

مونده تا دکترای هفت خطو‌بشناسی 

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم 
همیشه.نهار و شام به اندازه ی پیش دستی میخوره و صبحانه هم کم.ب جز سه وعده غذایی نهایت روزی ی سیب.نهای ...

من مادرم اشتها داره 

ولی اکثر غذاها بهش نمیسازه بخاطر این رعایت غذایی میکنه 

ولی از اون اوایل خیلی بهتر شده 

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
میشه علائمتو بگی؟؟ 

ببین مهرماه یه بیماری استفراغ و تب و لرز گرفت(کرونا یا هرچی)بعدش میگفت دل درد دارم و بی میل ب غذاو ورم و درد در ناحیه سمت راست و زیر قفسه سینه و خیلی معذرت میخام باد گلو...

بعداز آندوسکوپی ک التهابه خیلی شدید بین مری و معده دیده شده.دارو خورد اما خوب نشد الان همون علائم رو داره

ببین مهرماه یه بیماری استفراغ و تب و لرز گرفت(کرونا یا هرچی)بعدش میگفت دل درد دارم و بی میل ب غذاو و ...

عزیزم پیش کدوم دکتر رفته؟؟؟همسر من رفته پیش فرهاد زمانی خیلی دکتر خوبیه یعنی عالیه

گفت وقتی دارو جواب نداده باید عمقی بررسی بشه و بری سی تی هسته ای.اونم تو نت نوشته برای بررسی توده سر ...

بابا این چیزا چیه وقتی از خود توده نمونه برداری کردن گفتن چیزی نیس پس نیست 

سونو شکم داده؟؟؟کیسه صفراش سنگ نداره که؟؟؟

بابا جو نده باورکن چیزی نیست  این آزمایشارو فقط برای پول درآوردن میگیرن نگران نباش  موند ...

شناختم.سر بارداریم نمیدونی چ کارایی باهام نکردن

ولی معده حساسه و یه زخم کوچیک باید بررسی بشه.نمیشه رهاش کرد.بگردم الهی خودش میگه اگه بخاد اینجوری بمونه بمیرم بهتره خیلی داره اذیت میشه.توروخدا براش دعا کن.از خدا میخام دعای خیرت به خودت برمیگرده

ببین مهرماه یه بیماری استفراغ و تب و لرز گرفت(کرونا یا هرچی)بعدش میگفت دل درد دارم و بی میل ب غذاو و ...

سونو داده؟  شاید از کیسه صفرا باشه یا انزیم های کبدیش به مشکل خورده، ازمایش چی داده؟؟ 

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
من مادرم اشتها داره  ولی اکثر غذاها بهش نمیسازه بخاطر این رعایت غذایی میکنه  ولی از اون ...

همسرم میترسه بخوره.میگه میترکم اگه بخورم

سه تا لقمه میخوره پس میزنه.انشالله به حق همین ماه رجب خدا مادرتو برات حفظ کنه