2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوزه واقعه برای رزق و روزی

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
بنظرم بسپرش به خود خدا  وقتی بی خیال میشی و دقیقا همون لحظه که فکر میکنید که تموم شد و دیگه ...

واقعا به این اعتقاد دارین؟

من چیکار کنم دلم اروم بشه؟ تمام حسای بد عالم تو دلم جا خوش کرده فکر میکنم خدا دوستم نداره چون هر چی صداش میزنم بی جوابم میذاره 

هیچ وقت هیچ وقت فکر نمیکردم یه روزی حالم این بشه 

عزیرم دنبال این چیزا نباش.فقط ناامید میشی.اگه میتونی سعی کن خودت حلش کنی

دقیقا اینقدر نا امیدم که اگه بخواست برسن انکار معجزه هست

کاش خودم میتونسم اینقدربه خدا رو نمیزدم که بخواد دست رد به سینم بزته

واقعا به این اعتقاد دارین؟ من چیکار کنم دلم اروم بشه؟ تمام حسای بد عالم تو دلم جا خوش کرده فکر میکن ...

والا بخدا منم برای ی چیزایی خیلی التماس کردم امید داشتم تو ی تایمی بشه نشد 

الان هم نه که دعا نکنم هر وقت دلم بیافته بازم از خدا می خواهم اما دیگه مثل سابق پافشاری نمی کنم 

دیگه گاهی در نهایت تلاش بازم باید تسلیم تقدیر بود..

واقعا به این اعتقاد دارین؟ من چیکار کنم دلم اروم بشه؟ تمام حسای بد عالم تو دلم جا خوش کرده فکر میکن ...

چقدر مثل منی

آره واقعا خدا دوستمون نداره

یعنی یه ذره هم از این دنیا حق نداریم