2777
2789
عنوان

ایا ابرسان واجبه

75 بازدید | 4 پست

من پوستم مختلطه روبه چربه و یکم جوش با حای جوش دارم ابرسان چی خوبه بزنم لطفا یه تونر هم معرفی کنین واسه پوست مختلط روبه چرب چون میگن اگ از ابرسان به تنهایی استفاده کنی باعث جوش میشه پوستم زود خشک میشه و اگ از وسایل چربی دار هم استفاده کنم زود جوش میزنه اللن با این مشکلاتی ک دام اگ کسی مث منه بهم معرفی کنه مممنون میشم

باید ببینی پوستت نیاز داره یا نه متاسفانه من محصولات ایرانو نمیشناسم وگرنه خیلی میتونستم کمکت کنم.

یعنی باید برم دکتر پوست ک ببینم پوستم نیاز داره یا نه با این شرایطی ک گفتم نمیشه فهمید پوستم نیاز داره یا نه؟ 

یعنی بخاطر قیمتاش میگی محصول ایرانی نمیشناسم محصولاتی ک میخای معرفی کنی خار جی ان؟ و قیمت بالا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی باید برم دکتر پوست ک ببینم پوستم نیاز داره یا نه با این شرایطی ک گفتم نمیشه فهمید پوستم نیاز دا ...

من خارجی میتونم بگم بهت ولی خب من ایران نیستم اصلا نمیدونم راحت پیدا میکنی یا نه یا قیمتا چجوریه برای همین

خودتم میتونی بفهمی وقتی مرطوب کننده میزنی ولی بازم‌ پوستت خشکه جون ابرسان ماهیت اب گونه داره مرطوب کننده چرب در اصل باید ابرسان بزنی بعدش مرطوب کننده لاکش کنی که بمونه.