2777
2789
عنوان

ای یو ای و بی بی چک مثبت

418 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من ای یو ای انجام دادم و روز ۱۵ و ۱۶ ای یو ای بی بی چک زدم مثبت شدن با مارک های مختلف ولی روز ۱۷ ای یو ای  که دقیق روز موعدم بود پریود شدم با خون ریزی شدید یعنی نصبت به ماه های  قبل خیلی زیاد هستن زنگ منشی زدم گفت باید آزمایش بدید بنظر شما در حالی که روز موعد پریود شدم و خونریزی شدید امکان باردار بودن هست کسی تجربه ای داره آیا برم آزمایش یا نه روز سوم پریود هستم  بی بی چک مارک روژان مارک کاستی مارک یونی تست همه مثبت شدن البته کاستی و روژان کامل دو خط شدن یکی پرنگ و یکی کمرنگ ولی یونی تست فقط حاله خیلی خیلی کمرنگ انداخت و مدیکور هم یکی کمرنگ بود یکی پرنگ  ولی پریود شدم بنظر شما برم آزمایش یا لازم نیست ؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امین سه ساله خیلی زجر میکشم خسته شدم شوهرم مشکل داره نمیدونم چیکار کنم دارو هم مصرف میکنه ولی 

ببسپر بخدا ولی دیگه فکرش رو نکن هورر وقت صلاح.بدونه می ده . یکسال و نیمه تو اقدامم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم . دیگه بیخیال شدم هر روقت خودش خواست بده