2777
2789

میگم من زیر نظر دکترم امروزرفتم مطب فقط یه سونو قلب گرفت . اصلا صداشو نزاشت . بعد بهم گفت قلب داره ولی حتی عکسشم نگرفت برام . بهش گفتم آزمایش‌های اول بارداری برام بنویس گفت لازم کیست انجام بدی همون موقع که ان تی انجام میدی کافیه

شما این آزمایش‌ها رو انجام دادید؟

یکی دیگه این که به حساب تاریخ اولین روز پریودم تا امروز میشم ۷ هفته و دو روز ولی تو سونو گفت شش هفته .بعد بهش گفتم این مشکلی نداره؟ گفت نه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی یک تیروئید و قندخودت بده 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
صدای قلب رو دفعه اول نمیذارن.چون قلب جنین ضعیفه و تحمل نداره. تا ۱هفته اختلاف طبیعیه. ولی ازمایش ه ...

خوب پس چرا این دکتر به من گفت لازم نیست انجام بدیشون؟

خوب منم از تاریخ پریود حساب کردم

خوب اون ی قرارداده فقط هیچ کس اون روز باردار نیست فقط واسه اینه که بتونن سن بارداری رو حساب کنن به صورت تقریبی

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

نمیدونم.زمانی که متوجه بارداری شدم ازمایش ها رو انجام دادم.این ازمایشه با ازمایش ان تی فرق میکنه

پس چرا به من گفت لازم نیست؟  به نظرت برم بهداشت برام بنویسشون؟

خوب اون ی قرارداده فقط هیچ کس اون روز باردار نیست فقط واسه اینه که بتونن سن بارداری رو حساب کنن به ص ...

آها.  من دقیق میدونم چه روزی باردارشدم  

پس چرا به من گفت لازم نیست؟  به نظرت برم بهداشت برام بنویسشون؟

آره برو ضرر نداره چون انتی ربطی به این موارد نداره و چون باید بعد سونو بلافاصله بدی نمیشه معمولاً ناشتا باشی 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)