2777
2789
عنوان

اعصابم خیلی ضعیفه

185 بازدید | 24 پست

اعصابم ضعیفه اصلا  حوصله درس دادن به بچم دیگه ندارم زود عصبانی میشم  افسردگی هم دارم ولی این عصبی بودنه خیلی اذیتم میکنه  چیکار کنم کمکم کنید😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روانشناس کمک بگیرید

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

تو تاپیکات هس میخاستی ازمون بدی

می خواستم ولی ندادم چون واقعا ایم چند روزه روحیه ندارم 

الان شما اوندی کمکم کنی یا سرزنش 

تازه خودم با بچم بیست کار می کنم ولی خودم پرتوقعم همه میگن بهترین مادری هم بهتری معلم اومدی سرزنشم کنی دوست عزیز