2821
2789

کی تجربه داره فعلا زانوم هست و کف سرم هس سفیدک میزنه و خارش زیاد واقعا هیچ زندگی نکردم همش درد بود اینام روش خسته شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم برو دکتر جاهای دیگه ی بدنت هم ممکنه درگیر بشه  علائمت چیه؟  چندوقته؟

روی زانوم و دو قسمت دیگه حالت پوسته پوسته روش یکولو قرمزی داره خیلییی میحاره کف سرم هم پوست پوست میخاره زیاد دکتر چ فایده درمان نداره

خودمو بیچاره کردم با استرس و نگرانی.خب با این زندگیا مگ میشه بدون استرس حتما کچل میشم😭

ن عزیزم موهاتون نمیریزه....برا همه زندگی سخت شده اما نباید زیاد فکر کرد ....همسر من سر هر چیز کوچیک حرص میخوره فکر میکنه 

منم کف سرم خشکی میزنه ریزش مو شدید دارم هرچی دکتر میرم فایده نداره بیخیالش شدم فقط شامپو معمولی نمیتونم استفاده کنم باید حتما ضد شوره باشه ک اونم تاثیری روی پوسته ها نداره

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

نخارون بیشتر میشن.‌برو دکتر ارام بخش و پماد ترکیبی میده...   هوای گرم و خشک هم سم هست براش

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من داشتم. شامپو کل تار یک دهم درصد تهیه کنین و یه شب در میون به سرتون بزنین و بذارین پنج مین بمونه روی سرتون. 

بعدش هیچ شامپویی نزنین.

روی زانوهاتون هم بزنین.

خیلی زود خوب میشین.

ضمنا محیط زندگی مرطوب، این بیماری رو بدتر می‌کنه. پس سعی کنین کمتر عرق کنین. یا اگه عرق کردین سریع سرتون رو خشک کنین

در کل بیشتر بیماریا به خاطر ضعف سیستم ایمنیه

سیستم ایمنیتون رو قوی کنید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز