2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نامزدت نیست چرا فراموشش کنی

فوت کرده 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

ببین نمی‌دونم عشق اول جریانش چیه 

اما من خودم به شخصه معتقدم اونی که میاد و میمونه اون آدم واقعیه ، همونیه ک کنارش خوشی و اگه اون ادم آخر همه بیاد و بمونه مطمئنن اونقدر خوب بوده ک باعث شده قبلی ها رو یادتم نیاد !!! 

من همیشه میگم ک خدایا ممنون بعضی ها رو ازم گرفتی و بجاش عشقمو بهم دادی ... ما آدما گاها دچار احساسات اشتباه میشیم ... اما من خیلیییییی خوشحالم کسی رو ک خیلیییی دوسش دارم الان نامردمه و کنار هم خوشیم

قبلی ها فیک بودن ...

ببین نمی‌دونم عشق اول جریانش چیه  اما من خودم به شخصه معتقدم اونی که میاد و میمونه اون آدم واق ...

خب من نمیتونم کسی دیگه رو دوس داشته باشم

لطفا لایک نکنید

من تو جاهلیت میگفتم عاشق شدم هی گریه زاری الان ک میبینم میگم اگه عشق تو سن مناسب باشه ابدا فراموش نمیشه سن کم باشه حتما فراموش میشه

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)

رفتنت نقطه پایان همه خوشی هایم بود 

مگه میشه عشق فراموش بشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
پسره چی میگه؟تلاشی نمیکنه؟

نه گفت دیگه ازدواج نمیکنم 

خب اون عاشق من نیست فقط دوسم داره

هیچ وقت از خدا نخواستم مال هم شیم میترسم به زور چیزیو بخوام بهم بده بعد خوشبخت نشم کنارش

لطفا لایک نکنید
نه گفت دیگه ازدواج نمیکنم  خب اون عاشق من نیست فقط دوسم داره هیچ وقت از خدا نخواستم مال هم شی ...

اگه عاشقت نیست و کاری واسه بهم رسیدنتون نمیکنه سخته ولی بذارش کنار،تاپیک دختر گرانبها رو بخون،خانواده شوهرش محالف بودن

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃