2777
2789

من الان حدود یک ساله رانندگی میکنم بچها بخدا تو اتوبان ترافیک سربالایی سرازیری قشنگ میرونم اصلا ترسم ریخته بخدا ثبت نام کردم زمان کلاس هایی که باید با مربی برم شد من همراه نداشتم مجبور شدم این خانومو بردارم فردا جلسه ششمه که میرم از جلسه اول که خودش فقط رانندگیکرد از دوم ب بعدام ک نشستم فقط پاهاش رو کلاچ ترمزه این منو با ماشین خودمم دید من با ماشین اومدم منو برا جلسه دوم برد سربالایی میگه نیم کلاج کن اینجا راه بیوفت هیچی یادم نمیده فقط تو کوچه ها منو میچرخونه منت سرم میذاره همش اره خیلیا فلان چیزیو نمیگن من دارم میگم بهت😑دیوونه شدم بخدا 

فقط داره اعتماد بنفس میگیره ازم بخدا باهام اصلا کلاچ کار نکرد دنده اصلا خودم دارم میزنم یک و دو  ...

عزیزم عوضش کن خب برو اموزشگاه بگو میخام مربیمو عوض کنم، طرز یادگیریشونو دوست ندارم نمیتونم یاد بگیرم

❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم خانوم بود ولی خیلی خوب بود طوری که تو شهری دفعه اول قبول شدم

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

با اینکه من ی ساله دارم میرونم بخدا جایی اعصابش و خورد نکردم ولی خب من اومدم پیشش چیزی یاد بگیرم امروز دور ی فرمون میگم ایست سی درجه مگه نباید داشته باشم میگه ن فقط راهنما ایینه برو

بهش بگو من اصول اولیه رانندگی رو بلدم برین سراغ پارک کردن دوبل و دنده عقب و حفظ فاصله با جدول و ماشین و این چیزا .. دیدی عر زد بگو مساله ای نیست با آموزشگاه صحبت می کنم این چند جلسه مربیم کس دیگه ای باشه . تعارف نداری باهاش که. اونم برای رضای خدا به تو یاد نمیده که. داره پول میگیره. پس باید بدردت بخوره

بهش بگو من اصول اولیه رانندگی رو بلدم برین سراغ پارک کردن دوبل و دنده عقب و حفظ فاصله با جدول و ماشی ...

گفتم بهش اینارو  عزیزم میگه تو بلد نیستی با حالت مسخره بم میگه مگه بلدی اخه