2777
2789
عنوان

دلتنگی

73 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها.خوبید.؟؟

نمیدونم چرااینقدر دلم گرفته خستم از همه چی.....تاحالا اینقدر حس تنهایی و بی کسی نداشتم.انگار اخر خطم .......

حالم خیلی بده....بجز اینجا و این صفحه و شماها کسی هم ندارم که باهاش دردو دل کنم😞😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خستم.از همه چی از همه کس.ته خطم رد کردم

منم همینطور و هرکسی میبینم و کیه که نباشه

ولی تا نگی مشکل از کجاست و دلیل خستگیت چیه که کمکی نمیتونم بکنم.

پیشنهادم اینه چند روزی خودتو از هر چیزی رها کن و بیشتر تو جمع باش حداقل جایی که سابقا توش خوش بودی

مهمونی برو با دوستات بچرخ اگر برف اومده برین برف بازی

و اخرین حرفم اینه اصلا تو یک فضای بسته بیشتر چهار ساعت تنها نمون

امیدوارم حالت بهتر بشه با اینکار

منم همینطور و هرکسی میبینم و کیه که نباشه ولی تا نگی مشکل از کجاست و دلیل خستگیت چیه که کمکی نمیتون ...

واقعا مرسی از پیشنهادت ولی بزرگترین مشکل منم هینه نه دوستی هست نه جمعی منم و همسرم.تنها.

تنهاجاییم که خوش بودم دانشجوییم توی دانشگاه بود که برگشتن ب اونجام غیر ممکنه....برفم که ما ندیدیم😄

نمیدونم والا شاید یروز درست .بشه اگه بشه...

واقعا مرسی از پیشنهادت ولی بزرگترین مشکل منم هینه نه دوستی هست نه جمعی منم و همسرم.تنها. تنهاجاییم ...

سعی کن یک کاری پیدا کنی 

مثلا سعی کن زبان بخونی یا کنکور بده مجدد چمیدونم یک هدف پیدا کن وگرنه بی کاری ادمو پیر میکنه قبل وقتش برسه