2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس نشونه دوست داشتن اول یه رابطه چیه؟🥺

اینم دوست داشتن حساب میشه ولی نه اون معنای عمیق عشق و اینا ،چون اگر یک نفر شخصیتش این باشه یه راحتی میتونه همه رو دوست داشته باشه و وابسته بشه، اگر با یکی زیاد درارتباط باشه اون دوست داشتن به مرور عمیق تر میشه

اینم دوست داشتن حساب میشه ولی نه اون معنای عمیق عشق و اینا ،چون اگر یک نفر شخصیتش این باشه یه راحتی ...

من بعد از یک ماه این احساسات و دارم نسبت به طرفم به مرور عمیق تر ممکنه بشه؟

من بعد از یک ماه این احساسات و دارم نسبت به طرفم به مرور عمیق تر ممکنه بشه؟

آره بابا اصلا از اولش عمیق باشه خیلی مسخره هست به نظرت طبیعیه تو یک روز و یک دیدار آدم عشق عمیق پیدا کنه

آره بابا اصلا از اولش عمیق باشه خیلی مسخره هست به نظرت طبیعیه تو یک روز و یک دیدار آدم عشق عمیق پیدا ...

والا به نظر خودمم مسخرس😂 انقدر همه سریع عاشق میشن گفتم نکنه من غیر طبیعیم به نظرم علاقه ای که با شناخت اون آدم به مرور زمان به وجود میاد خیلی قشنگ تره حداقل میدونی طرف و به خاطر چی دوست داری ، خیالم و راحت کردی عزیزم🤩