2777
2789
عنوان

بنظرتون اعتماد به نفس ینی چی؟

81 بازدید | 6 پست

من تجربمو میگم شماهاهم نظرتونو بگین

من خیلی تو سوشال مدیا دیده بودم ک میگفتن اره میخوای اعتمااد به نفست زیاد شه برو جلو اینه و  یه سری چیزا به خودت بگو چمیدونم از این حرفا

ولی اعتماد به نفس اصلا به این چیزا نیست

من وقتی درکش کردم که به قولی ک به خودم داده بودم عمل کردم

مثلا من همش میگفتم دوباره یوگا رو شرو میکنم ورزشای شکم میکنم صبح زود بیدار میشم بیشتر اب میخورم

ولی همش حرف بود

ولی از اونجایی که تونستم بدون فکر کردن بعضی کارارو روتین وار انجام بدم فهمیدم اعتماد به نفس ینی همین

ینی وقتی که ما یه کاری و انجام میدیم و از خودمون راضی ایم باعث بیشتر شدنش میشه 

درسی ک میخونیم باشگاهی ک میریم کاری ک میکنیم

وقتی به نحو احسن انجام میدیم

اون حسی ک بعد تموم شدن کاری و به مقصد رسوندن داریم باعث افزاش اعتماد به نفس میشه که با عزت نفس کاملا متفاوته

واسه همینه ک میگن اعتماد به نفس ساختنیه

اینی که شما گفتی عزت نفسه 

اعتماد بنفس 

در رابطه با جمعه 

بتونی صحبت کنی و خود واقعیت باشی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینی که شما گفتی عزت نفسه  اعتماد بنفس  در رابطه با جمعه  بتونی صحبت کنی و خود واق ...

عزت نفس ینی احساس ارزشمندی

ینی اینکه بدونیم ما ارزشمندیم و لیاقت خیلی چیزارو داریم

عزت نفس ینی احساس ارزشمندی ینی اینکه بدونیم ما ارزشمندیم و لیاقت خیلی چیزارو داریم

و خودمون رو دوست داشته باشیم برای ۷ودمدن ارزش قائل شیم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

اعتماد به نفس یعنی من وقتی تصمیمی بگیرم ، هر آنچه لازم است انجام میدم تا اونو اجرایی کنم ، فارغ از اینکه نتیجه اش چی میشه.

یعنی مثلا من اگه بخوام زبان جدیدی یاد بگیرم ،کلاس میرم و تلاش میکنم تا یاد بگیرم ،ممکن هم هست زود یاد نگیرم ولی دست از تلاش بر نمیدارم .

خوندن کتاب های خوب میتونه دنیای بهتری برای همه ی ما بسازه