2777
2789

من شغل غذای خونگی داشتم کیک و غذاهای پرسی و سوسیس کالباس و خلاصه هرچی که فکرشو بکنید

مشتریم خیلی خوب داشتم اما کم و زیاد میشد یه هفته خیلی داشتم یه هفته دوتا داشتم

خلاصه دلمو زد و چندماه کنارش گذاشتم رفتم دوره رنگ مو دیدم مدل هم زدم و کارم خوبه.....اما الان دلم خیلیییییی تنگ شده برای کار قبلیم خیلی راحت کنارش گذاشتم ولی همه وسایلامو کارگامو دارم نمیدونم الان چیکار کنم؟کار اولم رو ادامه بدم و پیشرفته ترش کنم یا نه کار جدیدمو ادامه بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من کار اول را به صورت جدی و کار اصلی ادامه بدید و کار دوم را به صورت موردی و برای مشتری های خاص که این خود باعث جذب مشتری های لاکچری و بهتر خواهد شد و با توجه به اینکه مردم ما بیشتر سمت کسی می رن که دیرتر براشون وقت می گذارن و وجه بیشتری می گیرند شما فرصت پیدا می کنید که دوره های تخصصی بیشتری را بگذرانید و سطح جذب مشتری شما به حدی برسه که دخل و خرج شما و درآمدتون معقول و مطلوب باشه