2777
2789
عنوان

درباره ترکمن ها🤌🏻

2268 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من ترکمن هستم و اهل استان گلستان شهر گنبد کاووس شهر سردار آزمون بگم بیشتر بشناسید فک‌کنم خواستم بگم اگر سوالی یا چیزی درباره ترکمن ها داشتید میتونید بپرسید خوشحال میشم جواب بدم🩵و اینکه لطفا توهین نکنید قشنگ نیست نه تنها ترکمن بلکه به هر قومیتی همه جا انسان خوب و بد هست🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست ترکمن دارم

اون طرفها دانشجو بودم

مهربونن خیلی زیاد

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

به عنوان یکی از قومیت های ایران برام خیلی جذابن و دوسشون دارم

عاشق غذاهای ترکمنی هستم

ولی به اسم یادم نمیاد

یکیشون تو اسمش قورمه داشت فک کنم، یکیشون گوشواره های سفید فک کنم🥲😅 یکی هم چکدرمه فک کنم 

خیلی خوشمزه بودن 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

اسم اون غذاتون که لای خمیر گوشت میزارید مستطیلی و بزرگه چیه ؟

بعد خمیرو تو تنور میزارید 

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
برای جهیزیه و عروسی چه رسومایی دارین

عزیزم متفاوته رسوم یکم ولی غالبا جهیزیه کاملا با عروس هست و هزینه های مراسم با داماد ولی شام مراسم به عهده عروس هست بازم سوالی داشتی بپرس واضح تر توضبح بدم سوالت کلی بود 

یه سوال راجب لباس، خوب هر قومی لباسی داره، من به لباس شما خیلی علاقه دارم همون روسری بلندو پیرهن بلن ...

عزیزم برای مراسم و عروسی هامون که بله همیشه لباسای سنتی خودمونو میپوشیم ولی نسل جدید برای بیرون رفتن بیشتر از مانتو شلوار و .. استفاده میکنن منم همینطور ولی کسایی که سن زیادی دارن مثل مامانامون برای همه جا از لباسای خودمون استفاده میکنن