2777
2789
عنوان

فری بتا hcg بالا و ریسک بالای غربالگری اول ۱:۸

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 28 پست
سلام عزیزم خوبین من امروز آزمایش سلفری دادم همه جا میگن ده روز یا بیشتر زمان میبره تا آماده بشه ح ...

بله میشه اعتماد کرد نگران نباید چیزی نیست دلتون به جوابشون قرص باشه 

یه مطلب هم در مورد این تست گذاشتیم تو سایت دکتر زعیمی بزنین تو گوگل "آمنیوسنتز مرکز ژنتیک زعیمی" یه مطلب مرتبط میاد بخونین بهتون کمک میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان عزیزم

هزاران هزار بار شکر که رحمت خدا شامل حال ما هم شد😭😭😭 

بچه سلامته شکر خدا🤗

البته فعلا جواب qfpcr  رو گرفتم 

ولی هزاران بار شکر که با ریسک ۱ به ۸ بچه سالمه 

خواستم یادگار باشه اینجا برا دوستانی که با ریسک بالا نا امید و مضطرب دارن روزها رو سپری میکنن

سلام دوستان عزیزم  هزاران هزار بار شکر که رحمت خدا شامل حال ما هم شد😭😭😭  بچه سلامته ش ...

سلام عزیزم تو فکرتون بودم الان اومدم ازتون بپرسم

خدارو هزاران مرتبه شکر

براتون دعا کردم

شما هم برا منو بچم دعا کنید هنوز جواب آزمایشم نیومده

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
سلام عزیزم تو فکرتون بودم الان اومدم ازتون بپرسم خدارو هزاران مرتبه شکر براتون دعا کردم شما هم بر ...

عزیززززم انشالله توکل به خدای مهربان که جواب ازمایش شما هم عالیه و شما و کوچولوتون در سلامت کامل و با خوشی و میمنت به هم میرسید🫶🏻🤗❤️

سلام عزیزم منم شرایطم تقریبا از لحاظ بالا بودن بتا مثل شماست و بخاطر همین موضوع ریسک بالا شدم و آمینوسنتز دادم خداروشکر جواب اولیه خوب بود .میخواستم ببینم واسه شما مشخص نشد علت بالا بودن بتا چیه؟ من هفته دیگه آنومالی دارم و ترسم بالا بودن بتاس

سلام عزیزم منم شرایطم تقریبا از لحاظ بالا بودن بتا مثل شماست و بخاطر همین موضوع ریسک بالا شدم و آمین ...

سلام عزیزم منم فردا آنومالی دارم منم اتفاقا استرس دارم هم برا آنومالی هم برا جواب کامل آمنیو سنتز

با چند تا دکتر که صحبت کردم گفتن بالا بودن بتا اگر احتمال سندروم داون منتفی باشه مربوط به ژنتیک و فیزیولوژیک بدن خودتونه و مشکلی نیست…

توکل به خدا برا هم دعا کنیم این استرس دیگه تو وجودمون خونه کرده …

سلام عزیزم منم فردا آنومالی دارم منم اتفاقا استرس دارم هم برا آنومالی هم برا جواب کامل آمنیو سنتز ب ...

بسلامتی انشالله آنومالی هم به خوبی برات پیش بره و مشکلی نباشه و بیای بگی همچی خوب بود

بسلامتی انشالله آنومالی هم به خوبی برات پیش بره و مشکلی نباشه و بیای بگی همچی خوب بود

انشالله توکل به خدا

آرزو میکنم هیچ مادری این استرسهایی که ما کشیدیم تو این یک ماه و اندی رو دیگه متحمل نشه… 

همه بچه ها صحیح و سلامت به پدر مادرهاشون برسن…

برا منم دعا کنید دوستان از سد آنومالی و جواب کاریوتیپ هم عبور کنم واقعا شوک هایی که بهم وارد شده باعث شده افکار منفی و بد همش به ذهنم حضور کنه…

انشالله توکل به خدا آرزو میکنم هیچ مادری این استرسهایی که ما کشیدیم تو این یک ماه و اندی رو دیگه مت ...

نگران نباش عزیزم کاریوتایپ که به احتمال زیاد خوبه چون دکترا میگن نود درصد با جواب اولیه یکیه .انشالله انومالی خوب باشه بعدش دیگه استرس نداشته باش خدابزرگه 🥰

سلام تورو خدا اگه پیام منو میبینین جواب بدید منم غربالگریم یک به هشته ۳۴ سالمه و بچه اول و فری بتام خیلی بالاس زده ۲/۹۹ دیروز امینوسنتز شدم اما تا جوابش بیاد دق میکنم میشه بگین شما تجربه داشتین چطور شد

سلام تورو خدا اگه پیام منو میبینین جواب بدید منم غربالگریم یک به هشته ۳۴ سالمه و بچه اول و فری بتام ...

سلام عزیزم انشالله که جواب امینو سنتزتون دیگه تا الان اومده و کوچولوتون سالمه 

به نظر من همش به خاطر پوله

تجربه من برا بقیه اینه که غربالگری ندن مستقیم سل فری رو انجام بدن خیال راحت