2777
2789
عنوان

چطوری فراموشش کنم؟

128 بازدید | 5 پست

چیکار کنم؟ هر کاری میکنم گریه م میگیره.. دلم میخواد بهش زنگ بزنم بگم چطوری منو ولم کرد، من که گفته بودم اهل این چیزا نیستم.. چرا وابسته م کرد

میخوام از فکرم بیرونش کنم ولی دوباره بعد دو روز همینجوری میشم.. چیکار کردین که دیگه بهش فکر نکنین؟

با دوستام‌ وقت گذروندم / فیلم دیدم / آشپزی / درس / پاک کردن هر چیزی راجب اون و قبول کردن این ک حالا ک رفته دیگه مهم نیس( ب این آسونی نبود منم کلی اشک ریختم و حالا حسی بهش ندارم صداشم کم کم یادم رفته)

خیلی حرفه که با تموم دلشکستگی هات بازم مهربون بمونی، دلت باید دریا باشه که هر بار بی معرفتی آدم‌ها رو توی خودش غرق کنه، خیلی وجود میخواد که با همه ی بی وجودی ها به روشون لبخند بزنی! ولی خواهشا عوض نشو و همین بمون! تو خوب بمون، چون با وجودت دنیا قشنگ تره، باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرت و گرم کن 

جاهایی برو و که دورت شلوغ باشه کم کم از ذهنت خارج میشه

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

سلام

کاملاااا درکت میکنم من یه نفر تو رابطه بودم که همه چی خیلییی خوب بود و خیلیی دوسش داشتم و بهش وابسته شده بودم بعد ۶ ماه ولم کرد و گفت بابام رفته خواستگاری مجبورم با این دختره باشم!!!!یعنی  چه راست گفته بود چه دروغ خیانت کرد ببین من بعدها فهمیدم که اون شب حمله پنیک بهم دست داده بود خیلیییی حالم بد بود تا یک هفته از خواب بیدار میشدم اولین کاری که میکردم گریه بود بعدش خودمو با فالگیر و دعا نویس مشغول کرده بودم!!که فهمیدم چقدرر این کار بده..ولی خب یه مدت گذشته بود یکم بهتر بودم ۵ ماه گذشته ولی هنوز خیلی وقتا گریه میکنم،چک میکنم ببینم باهمن؟،ولی در کل خیلی بهترم

توام میخوام بدونی فراموش نمیشه با گذر زمان فقط کمرنگتر و بی اهمیت تر میشه و ادما تو این مشکلاتشونه که رشد میکنن خیلی دردناکه ولی واقعیته سعی کن ازش درس بگیری و سر خودتو گرم کن به شدت یعنی درستو بخون باشگاه برو پیش دوستات برو کلاس برو یا از یوتوب چیز میز یاد بگیر

و به هیچ عنوان نه بهش پی ام بده نه چکش کن اصلاااا 

بخاطر خودت