2777
2789

میترسه پیشنهاد بده 😹💔 

اگه گفت که هیچی دیگه بگو خوش اومدی ب زندگیم 🤣🤝

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی نگاهشو میدزده یعنی چی؟

نمی‌دونم دلیلی نداره اکثرا اگه کراش داشته باشه روت می‌ترسه بگه و بگی نه.. میفهمی چی میگم؟ 

یجوری با نگاه بفهمون دوسش داری 😹💔 که جرعت کنه بیاد جلو این دزدیدن نگاه چیز خوبیه 🤣

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
چجوری با نگاه بفهمونم؟ 

نگاهی که مخ طرفو بزنه 😐 

سرتو بیار رو ب پایین چشماتم ی کوچولو ببر بالا تو صورتش نگاه کن ی لبخند اونجوری بزن خودش میفمه 😹 بعد از لبخند سرتو قشنگ بلند کن و لبخند. تو صورتت بمونه 😐 

نمی‌دونم فهمیدی یا نه ولی خیلی تاثیر داره 🤣

امیدوارم جواب بده😂

سرپا وایسا ی کیفم بگیر دستت 

فک کنم اصن نمیفهمی چی ب چیه ولی خب من همینجوری عاشق ی نفر شدم 😂💔 

حرف زدنم خیلی تاثیر داره 

کلا اگه اینا که میگم رو بفهمی انجام بدی باهاش یک ساعت تو ی جا باشی عاشقت میشه 🤣🤣

فهمیدم😂 دمت گرم

البته مغرور بودنم خیلی تاثیر داره 

ولی نه در حدی که از پیشنهاد دادن بترسه 😂 

جلوش خیلی مغرور و کم حرفم

درک میکنم 😹 ولی نه کم حرف نباش اصلا 

کسایی که شوخی میکنن و شخصیت مهربونم دارن خیلی فعالن کراش بین‌المللی میشن 🤣🤝