2777
2789

میترسه پیشنهاد بده 😹💔 

اگه گفت که هیچی دیگه بگو خوش اومدی ب زندگیم 🤣🤝

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هی نگاهشو میدزده یعنی چی؟

نمی‌دونم دلیلی نداره اکثرا اگه کراش داشته باشه روت می‌ترسه بگه و بگی نه.. میفهمی چی میگم؟ 

یجوری با نگاه بفهمون دوسش داری 😹💔 که جرعت کنه بیاد جلو این دزدیدن نگاه چیز خوبیه 🤣

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
چجوری با نگاه بفهمونم؟ 

نگاهی که مخ طرفو بزنه 😐 

سرتو بیار رو ب پایین چشماتم ی کوچولو ببر بالا تو صورتش نگاه کن ی لبخند اونجوری بزن خودش میفمه 😹 بعد از لبخند سرتو قشنگ بلند کن و لبخند. تو صورتت بمونه 😐 

نمی‌دونم فهمیدی یا نه ولی خیلی تاثیر داره 🤣

امیدوارم جواب بده😂

سرپا وایسا ی کیفم بگیر دستت 

فک کنم اصن نمیفهمی چی ب چیه ولی خب من همینجوری عاشق ی نفر شدم 😂💔 

حرف زدنم خیلی تاثیر داره 

کلا اگه اینا که میگم رو بفهمی انجام بدی باهاش یک ساعت تو ی جا باشی عاشقت میشه 🤣🤣

فهمیدم😂 دمت گرم

البته مغرور بودنم خیلی تاثیر داره 

ولی نه در حدی که از پیشنهاد دادن بترسه 😂 

جلوش خیلی مغرور و کم حرفم

درک میکنم 😹 ولی نه کم حرف نباش اصلا 

کسایی که شوخی میکنن و شخصیت مهربونم دارن خیلی فعالن کراش بین‌المللی میشن 🤣🤝