2777
2789

سلام، دوستان ما یک گروهی داشتیم سه تا خانواده بودیم که خیلی با هم رفت و آمد داشتیم، هر آخر هفته دور هم بودیم، نزدیک به سه چهار سالی هست با همیم، یکسالی میشه چندتا خانواده دیگه به ما اضافه شده، از وقتی اون خانواده ها اومدند دیگه رفتارهای دوستای قدیمی ما خیلی تغییر کرده، مثلا همگی با هم میرند مسافرت به ما نمیگند بعد میگند بلیط نبود، خب منم حس میکنم چون ما الان بچه آوردیم حوصله ما ندارند، یا میگم چون ما ویلا و باغ نداریم اونا دارند همشون، نمیخاند با ما برند و بیاند، آخه همشون از لحاظ مالی سطح بالاتری از ما دارند، شوهرمم خیلی بهشون تماس میگیره حال و احوال آقایونشون میپرسه ولی اونا همه با همدیگه هستند اصلن سراغ از ما نمیگیرند، خیلی ناراحتم ازشون ولی نمیخام نقطه ضعف بهشون نشون بدم که بدتر کنند، به نظرتون باهاشون دیگه رفت و آمد کنم یا بزارمشون کنار؟ اصلن در مورد اینکه ازشون ناراحتم هیچی نگفتم. حس میکنم داره به ما بی احترامی میشه. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم میزارمشون کنار نه تماس نه رفت و آمد 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

راستش من خودمم بچه دارم هرگز با هر زوجي همسفر نميشم چون سخته چون الويت اونا خودشونن و ما بچه مسافرت حتي همسفري با ادم بچه دار سخته 

من خودم ارتباط رو كم ميكردم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

یا همگی دارند میرند رستوران تو راه به ما زنگ میزنند. اصلن هم مشکل و بی احترامی در کار نبوده. نمیدونم چرا اینکارا میکنند. 

یا یکبار میخاستیم بریم عیادت یکیشون دم رفتن که من کارهام کرده بودم یهویی همچی کنسل شد در حالیکه همشون از قبل میدونستند که کنسله. 

با حرفایی که زدی من بهشون حق میدم که نخوان رفت و آمد کنن،،

مهم ترینشم اینه که بچه دارید و مثل بقیه خونه باغ ندارید ،،،،

مگه نمیگی به ما نمیگن هرجا میرن،،،،بهانه میارن،،زنگ نمیزنن،،،

،،،،دیکه مگه رفت و آمدی باهاشون میمونه که بخوای قطع کنی یا نکنی؟؟؟؟

بنظرم زنگ نزنید دیگه شماهم

راستش من خودمم بچه دارم هرگز با هر زوجي همسفر نميشم چون سخته چون الويت اونا خودشونن و ما بچه مسافرت ...

آخه اونا بچه دارند بزرگتر از بچه ما، همیشه موقع مسافرتها ما کمکشون بودیم، با بچهاشون بازی میکردیم، حالا که ما بچه آوردیم مارو نمیخاند. راستش دلم شکسته .

با حرفایی که زدی من بهشون حق میدم که نخوان رفت و آمد کنن،، مهم ترینشم اینه که بچه دارید و مثل بقیه ...

من اصلا این قبول ندارم کسی کسی رو بخواد به این چیزا نیست

همسرم یک دوستی داشت اونا تازه عقد کرده بودن ما دوتا بچخ داشتیم رفتیم قشم تقریبا یک هفته باهم بودیم

چه ربطی داره

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
یا همگی دارند میرند رستوران تو راه به ما زنگ میزنند. اصلن هم مشکل و بی احترامی در کار نبوده. نمیدونم ...

به نظر من آدم بچه دار باید با آدم بچه دار رفت و آمد کنه. هردو طرف اینطوری همو درک میکنن و خوشحال ترن