2777
2789
عنوان

از گوشت بدم میاد

281 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من واقعا یه مشکلی دارم نمیتونم گوشت بخورم حالم بد میشه وقتی گوشت میخورم حالت تهوع و گلاب به روتون حس استفراغ میگیرم نمیدونم باید چیکار کنم دوست دارم بخورم اما نمیتونم غذاهای غیر گوشتی هم زیاد دوست ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس سعی کن از خوردن خوراکی های دیگه جبران کتی کمبودش و ویتامین مصرف کنی

برا شروع یع تیکه خیلی خیلی کوچیک بخوررر 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
پس سعی کن از خوردن خوراکی های دیگه جبران کتی کمبودش و ویتامین مصرف کنی برا شروع یع تیکه خیلی خیلی ک ...

مشکل اینه وقتی کمم میخورم بازم حالت تهوع میگیرم انگار بدنم به گوشت حساس درحدی که مامانم نمیتونه غذاهای گوشتی درست کنه خیلی دلم میخواد بخورم ولی بعدش حالم بد میشه 

مشکل اینه وقتی کمم میخورم بازم حالت تهوع میگیرم انگار بدنم به گوشت حساس درحدی که مامانم نمیتونه غذاه ...

اگه در این حالتی پس برو دکتر

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
وای منم     اتفاقا دیشب اشتباهیی ی تیکه گوشت رفت زیردندونم گلاب ب روت نزدیک بود استفراغ ک ...

وای نمیدونم واقعا دست خودمم نیست دوروریام میگن این اداها چیه در میاری ولی بخدا دست خودم نیست 

وای نمیدونم واقعا دست خودمم نیست دوروریام میگن این اداها چیه در میاری ولی بخدا دست خودم نیست 

میفهمم چی میگی

چنبارم خواستن ب زور بهم بدن بخورم
ولی اصلا نمیشه...حتی نگاه کردنشم حالمو بهم میزنه

چون دیروز اشتباهی گوشت خوردم امروز نتونستم ناهار بخورم همش حس میکردم بوی گوشت میده