2777
2789
عنوان

بارداری...

276 بازدید | 17 پست

سلام خانوما

من ۹ روزه عقب انداختم🤦🏻البته ک منظم نیست پریودم

ولی انقد دگ طول نمیکشید

علائمم اینه ک شبا میخوام بخوابم انگار نفس تنگی دارم باید زیر سرم بالا باشه تا بتونم بخوابم😶

و اینکه ترشح دارم خیلی🤦🏻

ماه های قبل فقط تایم تخمک گذاری ترشح داشتم ک این ماهم داشتم وسط سیکلم

ولی الان بیشتر از یه هفته اس که ترشح دارم😶

هیچ علائم پریود ندارم فقط اگ یکم سرپا باشم یا کار کنم زیر دلم و کمرم درد میکنن🥲

دیشبم سرگیجه و حالت تهوع داشتم😶🤦🏻

بی بی چک زدم روز شیشم اولش منفی بود منم انداختمش رفتم😂بعد نیم ساعت اومدم دیدم یه هاله خیلی کم رنگ داره فک کردم توهمه اما شوهرم دید اون هاله رو

دیروز ظهر دوباره بی بی زدم ولی منفی بود😶

میترسم برم آز منفی شه🥲

سلام عزیزم یا عفونت داری یا بارداری، ان شاءالله مورد دوم باشه منم علائمم مثل توئه فقط ترشحاتم کمه

سلام گلم

اخه عفونت باید یه خارشی سوزشی بوی بدی😂

انشاالله دوتامون باردار باشیم🥺❤️

ازمایشای قبل بارداری رو ماه قبل دادم هیچ مشکلی نبود🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم اخه عفونت باید یه خارشی سوزشی بوی بدی😂 انشاالله دوتامون باردار باشیم🥺❤️ ازمایشای قبل ب ...

خب خداروشکر که چیزی نبود امیدوارم باردار باشی عزیزدلم من که خیلی استرسشو دارم کی میشه انتظار سخته🙁

واییی انشااالله عزیزم از موعد پریودت گذشته؟

نه هنوز عزیزم 

هفت روز دیگه پریود میشم ، بخدا اگه شمایی که الان دارم باهاش صحبت میکنم باردار باشید و خودمم ایندفعه نشه از ته دل برات خوشحال میشم ان شاءالله خدا برات بخواد هر چه سریعتر دوتا قلب توی بدنت بتپه 💛😍

برا منم اگه قابل دونستی دعا کن 

نه هنوز عزیزم  هفت روز دیگه پریود میشم ، بخدا اگه شمایی که الان دارم باهاش صحبت میکنم باردار ب ...

قربون قلب مهربونت بشم من😍😘

انشاالله که هم من و هم شما بارداریم😍😍😍😍

هر چی شد به منم همینجا بگو عزیزدلم❤️

قربون قلب مهربونت بشم من😍😘 انشاالله که هم من و هم شما بارداریم😍😍😍😍 هر چی شد به منم همینجا بگ ...

قلب توئه که مهربونه مطمئن باش 

توکل به خدا عزیزم ان شاءالله هر چی خیره برامون پیش بیاد  💛😍