2777
2789

حالم یه جوری بده که قدرت حرف زدن ندارم زیاد نوشتم ولی لطفا بخونید خودمم نمیدونم با چی حالم خوب میشه ولی نیاز دارم خوب بشم چون باید واسه امتحان فردام بخونم پس حوصله دو دسته آدم رو ندارم دسته اول اونایی که میخوان بیشتر سرزنش و تحقیر کنن و حالمو بد کنن دسته دوم اونایی که میخوان برداشت های مسخره کنن و بگن به خاطر رشته ات داری کلاس میذاری که میگی

اگه از این دو دسته هستید برید بیرون از تاپیک 

من دانشجوی پزشکی هستم و این یه معجزه اس چون واسه کنکور روزی ۳ ساعت بیشتر درس نخوندم. تازه این میانگین بود روزایی داشتم که صفر بودم و نمیدونم چجوری رتبه هزار منطقه شدم واقعا به نسبت تلاشی که کردم حقم رتبه ۱۰ هزار بود نه رتبه هزار 

یه استان دیگه قبول شدم و با دوستم دوتایی خونه گرفتیم  روزی که داشتم میرفتم دانشگاه بابام نشست نصیحتم کرد و گفت ترم اول خیلی مهمه شل بگیری گند میزنه به معدلت امید و انگیزه ات رو هم واسه ترم های بعدی ازت میگیره گفتم نه خیالت راحت درس میخونم این در حالی بود که اصلا حال درس خوندن نداشتم روند کنکور و اعلام نتایج مون خیلی طولانی شده بود و من که از بعد کنکور حتی یه مطالعه متفرقه هم نداشتم اصلا درس خوندن رو یادم رفته بود. من وقتی تصمیم به درس خوندن داشته باشم یه انرژی درونم هست ولی اول ترم اصلا چنین انرژی نداشتم فقط به زبون به بابام گفتم ولی انگار قصد درس خوندن نداشتم 

کلاسامون از ۲۵ مهر شروع شد اون دو هفته اول که اصلا نمیدونستم وارد چه رشته ای شدم و جریان چیه بعد اون هم استاد ها درس میدادن ولی من نمی‌رفتم خونه بشینم بخونم چون تا می‌رسیدم خونه ساعت ۳/۵ و خیلی اوقات هم ۵ یا ۶ غروب بود استراحت میکردم با دوستم حرف میزدیم فیلم می‌دیدیم اونم بدتر از من درس نمیخوند که حداقل انگیزه بشه برام روزها رو شب میکردیم تا به خودم اومدم و فهمیدم باید درس هم بخونم آبان ماه تموم شد از اول آذر امتحانای حذفی شروع شد نمیشد نفس کشید هر هفته دوتا امتحان بود من دیگه وقت نمیکردم درس دیگه ای بخونم تا یه هفته امتحان نداشتیم من انقدر خسته میشدم که نمیشد بخونم حجم مطالب زیاد بود پدرم در اومد چندین بار تا خود صبح امتحان بیدار بودم نخوابیده رفتم سر جلسه و وقتی برگشتم باز چون امتحان داشتم نمیشد استراحت کنم بچه های دیگه واسه کنکور کلی خونده بودن به این مقدار درس خوندن عادت داشتن و خسته نمیشدن مثل من  حقیقتا هدفم کلاس گذاشتن نیست ولی من نخونده بودم و درسای دبیرستان هم که با دانشگاه قابل قیاس نیست پس منی که عادت به درس خوندن نداشتم و ماه اول رو هم که هیچی نخونده بودم داشت بهم فشار میومد یه هفته فرجه داشتیم که بعدش امتحانات ترم شروع بشه تو اون یه هفته خوندم خداوکیلی به غیر از یک روزش رو ولی باز انقدر حجم مطالب زیاد بود و منم طول ترم نخونده بودم هرچی میخوندم تموم نمیشد چیزیم که خونده بودم یادم نمی موند چون مغزم توانایی ثبت بالای هزار و پونصد صفحه مطلب رو تو یه هفته نداشت خصوصا چون از درس فاصله گرفته بودم و سختم بود 

امتحان آناتومی و بیوشیمی رو تا صبح بیدار بودم در حد ۱۲_۱۳ میشم پاس کردم رفت  سر درس های عمومی پدرم در اومد یکی نمره شو گذاشته ۲۰ شدم یکی دیگه هم میدونم ۱۹ دیگه میشم آداب پزشکی نیم واحدی هم ۱۹ شدم زبان به شدت سخت گرفت در حد پاسی نمره میگیرم احتمالا ولی میگن خیلی ارفاق میکنه فیزیولوژی ها یکی رو ۱۷ شدم و اون یکی رو افتادم😭(البته امتحانش به شدت سخت بود و نصف بیشتر کلاس افتادن)

جنین شناسی احتمالا ۱۵ میشم با بررسی هام بافت شناسی تئوری رو حذفی شو خراب کرده بودم ولی امتحان ترم خوب بود جبران شد ولی امروز امتحان عملی شو دادم و افتضاح بود و میترسم اینم بیفتم الان دو تا امتحان عمومی دیگه مونده یکی فردا یکی چهارشنبه ولی انقدر از امتحان امروز حالم بد شد که نمیتونم بخونم میگم حداقل اینا رو بالا شم معدلم بکشه بالا ولی حالم خیلی بده

مامان بابام بیچاره پیش خودشون میگن دختر فرستادیم شهر غریب بره دکتر بشه بیاد بعد من اینجا اینجوری گند میزنم ۳۰ درصد آزمون علوم پایه مون شده معدل و من الان شاهکار کنم معدل ۱۵ میارم بابام ببینه افتادم حتی اگه چیزی هم نگه میدونم که خیلی ناراحت میشه و البته نگران از این که من آیا درس میخونم یا دارم آینده ام رو تباه میکنم که خب تا حالا گزینه دومی بوده. 

یه چیزی بگین امید بگیرم یاد امتحان عملی امروز که میفتم میخوام بمیرم چون حس میکنم هیچ کس مثل من خراب نکرد اینو

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

سلام

من استاد اناتومی ام

بعنوان کسی که همیشه با ترم اولیا سر و کار دارم بهت میگم خیلیا موقعیت تو براشون اتفاق میفته و ترم اول گند میزنن

وقت برا جبران زیاد هست

خودتو نباز

عذاب وجدانم نگیر

پزشکی واقعا سخته من همیشه دلم برا دانشجوهام میسوزه

از ترم دوم باید خرخونی کنی تا جبران بشه

هر چه از دوست رسد نیکوست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من استاد اناتومی ام بعنوان کسی که همیشه با ترم اولیا سر و کار دارم بهت میگم خیلیا موقعیت تو ب ...

ای کاش بافت رو انقدر گند نمیزدم حالم انقدر بد نمیشد

الان نمیدونم واسه این دوتا چجوری میخوام بخونم😭

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
ای کاش بافت رو انقدر گند نمیزدم حالم انقدر بد نمیشد الان نمیدونم واسه این دوتا چجوری میخوام بخونم😭

الان فکر قبلیا رو نکن اکی؟

کاری درست نمیشه با فکر و خیال کاری که الان از دستت برمیاد

بخون برا امتحانت

هیچی نمیشه

هیچی هیچی

برا خیلیا شرایط تو پیش میاد

از ترم بعد جبران میکنی

به نظرتون با زیست نمیشه چیزی خوند و به جایی رسید  من زیست خوندم اما الان چند ساله از درس و دان ...

اناتومی دوست داری؟

ترم بالایی من زیست بود

الان دکترای اناتومیه

چرا نشه زیست عالیه

دکترهپای بیولوژی تولید مثلم میتونی بری از اناتومی

الان فکر قبلیا رو نکن اکی؟ کاری درست نمیشه با فکر و خیال کاری که الان از دستت برمیاد بخون برا امتح ...

امیدوارم🥹

عزیزم من زیست خوندم ترم اول از ۱۶ واحد ۱۰ واحد افتادم ۴ واحد عملی بود دو واحد هم عمومی 

البته ترم ۴ به خودم اومدم . ازت میخوام از ترم بعد دیگ به خودت بیا . الآنم اصلا فکرشو نکن تو فعلا فرصت داری

عزیزم من زیست خوندم ترم اول از ۱۶ واحد ۱۰ واحد افتادم ۴ واحد عملی بود دو واحد هم عمومی  البته ...

به خودم که اومدم ولی نگران ناراحتی مامان بابامم

چجوری روم بشه بگم این نمره ها رو

بافت شناسی وجنین شناسی یکی از دروس زیر شاخه اناتومیه

خیلی دوست دارم ادامه بدم مخصوصا که پدرم همیشه رو تحصیل ما حساس و الان میبینه هیچی نشدم خودمم شرمندشم . میشه ازتون خواهش کنم راهنماییم کنید دقیقا چیکار کنم من زبان رو کلاس رفتم و البته نیمه رها کردم چون نمیدونستم میخوام چی بخونم جزوه بیوشیمی هم گرفتم اما دریغ از ذره ای فهمیدن 🤦🏼‍♀️