2777
2789

الان دوستم تعریف می‌کرد می گفت خواهر شوهرش از بچگی با یکی دوست بود بعد اون پسر میره یه شهر دیگ اینو ب زور شوهر میدن بعد گ پسره میاد دنبال این دختر میگرده وقتی میبینه ازدواج کرده میگرده دنبالش پیداش میکنن باز هم باهم دوست میشن پسره هم ازدواج میکنه 

خنده دارش اینجاست ک شوهر زنه کلا خبر داشته وقتی پیام میومد ب زنه می‌گفت دینگ دینگ پیام آمد برات یاهم وقتی زنش اعصاب نداشته می‌گفته آره باز این آقا رضا چیه گفته بهت پاچه میگیری 😐😂کلا کل آشنا فامیل هم می‌دونستن این خانوم با این آقا رضا دوسته 

شوهر این زنه هم می‌گفته تورو خدا باهاش دوست باش ولی از من طلاق نگیر یدونه هم دختر داشتن بعد ۱۲سال پسره میگ من زنم طلاق میدم تو هم طلاق بگیر 

اینم طلاق میگیره اونم زنشو طلاق میده باهم ازدواج میکنن اون آقا رضا هم یدونه دختر داشته این خانومه هم دخترشو خودش بر داشته بوده

الان هم یدونه دختر داره بلز سع تا دختر 

این وسط این رفتار این شوهره برام خنده دار بوده بی غیرت چقدم بدم میاد از اینجور مردا

طبیعت، تاوقتی بازی رونفهمی، تکرار می کنه...دنیای دا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣😐😐😐😐😐😐😐😐

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

فیلم ترکیه؟

به ولاه برا اونا هم قفله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

مرده هم زنشو دوست نداشته اونم اون ور تنها نبوده

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

مگه داریم؟ مگه میشه؟😕🤭

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
به ولاه برا اونا هم قفله

👌🏻👌🏻👌🏻

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه