2777
2789
عنوان

خونه ای که خراب بشه و نم بده به عهده صاحبخونه اس یا مستاجر

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 22 پست

اگرمقصر نباشید به عهده صاحب خونه هست هزینه کاراش..

حتما لوله داخل دیوارها پوسیده یا اسید  داخل راه آب ریخته شده باعث خرابی شده...

باهم کنار بیاید چونکه ده سال مدت زیادیه شاید بخاطر همین مالک انتظار داره شما هزینه بکنید

کاربری مرد🙏کیا ۳۶۵ سابق...              t.me/alimoeini365

هر چیزی قانون داره، روز اول این خونه رو سالم به شما دادن و شما با کم توجهی بعد ده سال خونه خراب شده، ...

عزیزم ما کم توجهی نکردیم ما بعد ده سال من حتی تابلوی عروسیم و به دیوار نزدم که میخ نزده باشم گذاشتم روی پاتختی ام ،این خونه اش نم داره ،حتی راه پله ها همه خراب شده و طبله کرده برای تمامی طبقات، مثلا سقف خونه اش چند بار آب چکه میکرد و یه تکه بزرگش ریخت و خیلی مشکلات دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگرمقصر نباشید به عهده صاحب خونه هست هزینه کاراش.. حتما لوله داخل دیوارها پوسیده یا اسید  داخل ...

بله لوله هاش پوسیده هست بالا توضیح دادم هر از گاهی سقف آشپزخونه ام چکه میکرد یا می ریخت ،منتها ما با صاحبخونه که هزینه با کی هست هنوز صحبت نکردیم ،میخواستم ببینم قانونی برعهده چه کسی هست ،صاحبخونه ام انسان خوب و شریفی هست فقط تو مسائل مالی یه مقدار اذیت میکنن

اینو مطمئن هستید؟آخه اکثر دوستان گفتن به عهده صاحبخونه است

عزیزم مثلاً تعمیرات شیر آب و چ می‌دونم کمد دیواری و دوش حمام وپکیجی ک سالم تحویلتون دادنم خراب شده و  اینا ب عهده شماست اما نم دیوارو تبله ی سقف و ریزشش هیچ ربطی بشما ندارع قانونا . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
عزیزم ما کم توجهی نکردیم ما بعد ده سال من حتی تابلوی عروسیم و به دیوار نزدم که میخ نزده باشم گذاشتم ...

زیر زمین هست نم داره کم کم این اتفاق می افتاد ولی به نظرم نصف نصف هزینه بدین که بعد ده سال باعث دلخوری هم نشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بله لوله هاش پوسیده هست بالا توضیح دادم هر از گاهی سقف آشپزخونه ام چکه میکرد یا می ریخت ،منتها ما با ...

معموما ب عهده صاحب خونه س پوسیدگی لوله ایزوگام ونم زدن گردن مستاجرا نیست.

وسایل مصرفی مثل هود،آبگرمکن،تعمیرات جزئی ب عهده مصرف کننده ست

کاربری مرد🙏کیا ۳۶۵ سابق...              t.me/alimoeini365