2777
2789

رفتم پیش یه روانپزشک. به عمرم محیط به این بدی ندیده بودم. 

دکتر ذاکری رو یکی بهم معرفی کرده بود میگفت دستگاه آر تی ام اسش خوبه، بعد من وقت گرفتم. منشی گفت ۳۱۰ ت ویزیته که  باید الان پرداخت کنی. (ویزیت روانپزشک قبلیم ۲۲۰ ت بود) فلان قدر هم نقشه مغز اینجا میدی، اجباری هم هست و قبل از اینکه دکتر ویزیت کنه باید انجام بدی. 

بعدکه وقت گرفتی هم پیام میده که:

به علت حجم زیاد بیماران لطفا در صورت عدم حضور اطلاع رسانی بفرمایید 

در صورت عدم اطلاع هزینه واریزی عودت داده نخواهد شد!!!

👇🏻

اینو که گفت گفتم بیام تو نی نی سایت هم ببینم کسی تجربه داره یا نه. که دیدم واه واه واه یه مشت کارمنداشو ریخته اینجا براش تبلیغ کنن. خیلی بدم میاااد از این دکترایی که میان اینجا میخوان نا محسوس تبليغ کنن. انقدر شیمون شدم وقت گرفتم ، اگه پول نداده بودم کنسل میکردم

رفتم اونجا، سر نقشه مغز انقدر ۲ تا اوپراتوره بالا سرم فک زدن، در اتاق هم باز، سالن هم صدای همهمه من نمیدونم زمان نقشه گرفتن مگه نباید آدم در آرامش باشه؟؟

👇🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد تو سالن انتظار نشسته بودم، یه خانمه بود که فکر کنم اونم ذاکری بود اسمش، روانشناس اونجا انگار.نشسته بود راهنمایی میداد (بازاریابی میکرد) یه مرد بنده خدایی اومد داروهاشو که از داروخانه گرفته بود نشون داد بهش. خانمه دار زد چرا دارو ایرانی گرفتی ؟؟ مگه خارجی ننوشته برات؟ مرده گفت فک کردم اشکال نداره. خانمه گفت انگار که دکتر گفته بنز سوار شو بعددتو رفتی پراید آشغالو سوار شدی. یارو گفت آخه خیلی گرون بود خارجیش. خانمه گفت دیگه هرکی اندازه جیبشه دیگه. پول نداری؟ پول نداری خودت میدونی دیگه ، انگار رفتی سوار پراید شدی، بعد هم روشو کرد اونور دیگه جواب اون بنده خدارو نداد 😲 اصلا حالم بد شدااااا.‌به چه اجازه ای یه آدم رو اینطوری تحقیر میکنن؟؟؟ اونم کسی که ادعاشه که روانشناسه!!!!!

دکتر هم گفت فقط آر تی ام اس. گفتم بذار دارو مصرف کنم ماه دیگه بیام برا این کار (هزینش زیاده) گفت نه الا بلا از الان شروع کن. منم کلا بی خیال اون مطب شدم. اومدم براتون بگم به تبلیغای اینجا اعتماد نکنید. هرجا اسم این آقا اومده یه سری تبلیغاتچی اومدن اینجا تعریف الکی کردن. 

از وقتی که دیدم جاریم دختر عموم و خاله ام روانشناس شدن عمرا برم پیش روانشناس برای مشاوره 

اخه کسایی ان ک بدون ذره ای اغراق خودشون خیلی مشکل دارن 

اداب اجتماعی صفر شخصیت صفر بیان زیبا صفر عقل و رفتار صفر تربیت کودک خودشون صفر ........

باورت میشه یکیشون وفتی تو جمعیم شوهرش فقط حواسش ب اینه صحبت نکنه سوتی نده 

ببین هر کی رو دیدی تبلیغاتش زیاده احتمالش بالاس که کارش خوب نباشه  اینارو همه رو به چشم خودم د ...

دقیقااا. اصلا رفتم اونجا تازه فهمیدم چرا انقدر تبلیغ میکنه. اگر قبل از وقت گرفتن دیده بودم تبلیغاشو واقعا نمیرفتم.

از وقتی که دیدم جاریم دختر عموم و خاله ام روانشناس شدن عمرا برم پیش روانشناس برای مشاوره  اخه ...

بعضیا اینجورین ولی روانشناسای خیلی خوبم داریم خداییش. من تا حالا ابنجوریشو ندیده بودم

دقیقااا. اصلا رفتم اونجا تازه فهمیدم چرا انقدر تبلیغ میکنه. اگر قبل از وقت گرفتن دیده بودم تبلیغاشو ...

من خودم قبل از اینکه برم پیش روانشناس از اطرافیان نزدیکم که رفتن کمک گرفتم و خداروشکر نتیجه خوبی هم گرفتم 

روانپزشک هم همینه 

توی سایت اینا اصلا نباید دنبالش گشت 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
از وقتی که دیدم جاریم دختر عموم و خاله ام روانشناس شدن عمرا برم پیش روانشناس برای مشاوره  اخه ...

هر وقت با یکیشون بیرون میرفتم و تابع شخصیت اون رفتار میکردم ب شدددددت مثل چی پشیمون شدم بعدش و حرص خوردم 

خلاصه خودتون  عالم خودتون باشید صبر و گذشت تو زندگی حرف اول میزنه  ورزش کنید و سالم باشید درست فکر کنید ک سالم بمونید