2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت آزمایش منفی دلیلش چیه

166 بازدید | 12 پست

تاالان ۱۲تا بی بی گذاشتم ۸تاش از یه مارک بود ۲تاش مدیکور ۲تاشم نواری لاوین بی بی چک مدیکور هاله ضعیف داشت جوری که بعداز خشک شدن متوجه شدم اونی که دیدم توهم نبود نواری ها که کلا منفی حتی بعداز خشک شدن هم چیزی نبود ولی اون هشتای دیگه  همشون زیر دودقیقه هاله انداخت البته هاله هاشو راحت میدیدم حتی تو تاریکی اتاق نیازی به نور گوشی واینا نبود حتی امروز صبح که آزمایش دادم منفی شد ولی بی بی چکم بازم هاله واضح داشت

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد از موعد گذشته؟ حتما زود رفتی آزمایش ۴۸ ساعت دیگ تکرار کن

راستش من تنبلی دارم وروز مشخصی ندارم ولی از پریود قبلیم تا امروز۵۴روز گذشته

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤
منظمم نباشی ۵۴ روز خیلی زیاده باید آزمایش نشون میداد، درخواست تیتر بتا داده بودی؟

اره اخه من سابقه دارم سه ماهم نمیشم