2777
2789
عنوان

آقایون یا خانمای محترمی که فکر اقتصادی خوبی دارن کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 19 پست
ن جدیدا دیدم این قیمتای ثبت نامی بود 😑  ازاد که تارا  و دنا ۸۰۰ شده 😒  بازم هرچی ...

اره به خدا حیف ما چندماه پيش تصمیم داشتیم تارا ازاد بگیریم اونموقع650بود اما شوهرم گفت بزار روش وام بگیریم بقیه بناییمون تموم شه بعدش میخریم حالا همون100تومن امتیاز وامم بزاریم روش دیگه نمیتونیم اونو بخریم بقول شما مگر همون پراید یا پژو سوارشیم😔😔

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته  اخه شما گفتی شوهرت گفته زمین بخریم دیگه پول ماشین از زمین کمتره

اون اشتباه میکنه زمین خوبه به شرطی بخوای چندسال بمونه رو قیمتش بره ماشینم راست میگه الان گرونتر شدن بقول دوستمون 100تومن روشون رفت اما بااینحال من میگم بیا همین حالا بخریم اخه ماشینم نداریم وسیله زیرپامون مال پدرشوهره اما اون میگه بعد عید ارزون میشن ضررمیکنیم همینطور رو هوا موندیم ازونورم ارزش پس اندازمون میاد پایین

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من...