2777
2789

سلام دوستان 

من هفته پیش یه سقط درمانی  تو هیجده هفته به خاطر کوتاهی دست و پای جنین و تشخیص دیسپلازی اسکلتی داشتم . خیلی سخت گذشت. میخوام ببینم کسایی که تجربه مشابه داشتن چه کارهایی انجام دادم و آیا تو بارداری های بعدیشون این اتفاق باز تکرار شد یا نه. ممنون میشم راهنمایی کنید. 

الان تاپیکتون رو خوندم ، خدا بهتون صبر بده عزیزم.

ما جنین رو نفرستادیم برای آزمایش ،  بعد از سقط دومم خودم و همسرم  آزمایش ژنتیک دادیم جوابش اومد معلوم شد که یک ژن معیوب مشترک داریم ، و گفتن یا باید پی جی دی و آی وی اف کنید یا طبیعی بارداربشم و در هفته 12 بارداری آزمایش سی وی اس انجام بدم

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 

اما دکتر گفت در روش پی جی دی بازم احتمال جهش ژنتیکی وجود داره چون چند تا از سلول های نطفه رو برای آزمایش برمیدارن 

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما دکتر گفت در روش پی جی دی بازم احتمال جهش ژنتیکی وجود داره چون چند تا از سلول های نطفه رو برای آز ...

بله پی جی دی هم ریسک های خودش رو داره و همینطور هزینه بالا 

ولی خب اینکه طبیعی باردار شد هم باز ریسکه ، نمیدونم چیکار باید کرد . من الان دارم سرچ میکنم موارد مشابه رو ببینم چی به چیه . اگر شما هم اطلاعاتی دارین ممنون میشم به من هم خبر بدین 

بله پی جی دی هم ریسک های خودش رو داره و همینطور هزینه بالا  ولی خب اینکه طبیعی باردار شد هم با ...

باز خدا رو شکر شما یه بچه سالم دارین. من بارداری اولم بود متاسفانه و تجربه بدی شد . 

بله پی جی دی هم ریسک های خودش رو داره و همینطور هزینه بالا  ولی خب اینکه طبیعی باردار شد هم با ...

فقط همین ها رو میدونم اینکه این دو روش وجود داره . 

منم اوایل مثل شما دنبال راه درمان و چاره بودم و هیچی پیدا نکردم و چون فامیل هستیم فکرمیکردم تمام بدبختی‌های عالم فقط برای منه ، اما انقد گشتم و افراد دیگه ای رو دیدم که اونا هم مشکل مشابه من رو داشتن با اینکه هفت پشت غریبه بودن ، یکم به خودم اومدم و کمترخود خوری کردم به این نتیجه رسیدم که  فقط خدا باید بخواد اول خدا ، آخر هم خدا ، همه چیز دست خودشه 

فقط توکل کردم به خودش

باز خدا رو شکر شما یه بچه سالم دارین. من بارداری اولم بود متاسفانه و تجربه بدی شد . 

بله خدارو صدهزارمرتبه شکر یه بچه دارم.

اماهر بچه ای جای خودش روداره باور کن هنوزم با هر نفسی که میکشم به یادشونم .

ان شاءالله خدا بچه های سالم و صالح به شما هم عطا میکنه

اگر تهرانید کدوم آزمایشگاه تست ژنتیک انجام دادین ؟ 

تهران نیستم

سنندج آزمایش ژنتیک دادیم ولی فرقی نداره کلا چون هرجا انجام بدی نمونه خون رو میفرستن خارج