2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توسل به امام جواد خیلی مجرب

تو نت بزن میاد 

خواهر شوهرم بعد یکماه خسته دار شد 

خودمم به حضرت علی اصغر متوسل شدم کمتر یکماه رفتم تو خونم

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
وای چه خوب یعنی میشه

اکه از ته دلت بخوای 

حتما میشه

مشکل ما اینه نگاه این و اون میکنیم ولی قدرت خدا بالاترین اگه فقط چشمت به اون باشه و البته اهل بیت هم واسطه هستن

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
اکه از ته دلت بخوای  حتما میشه مشکل ما اینه نگاه این و اون میکنیم ولی قدرت خدا بالاترین اگه ف ...

ان شاءالله که هرجور صلاحه

ممنون عزیزم

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من این چندتا کار را کردم جواب داد  دعای مقاتل بن سلیمان  نذر آش تا هشت سال روز شهادت اما ...

هر کدومو چندبار؟

مقاتل رو صدبار تویه روز و ساعت؟

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر کدومو چندبار؟ مقاتل رو صدبار تویه روز و ساعت؟

دعای مقاتل بن سلیمان ( دو رکعت نماز خوندم و بعدش این دعا را صدبار خوندم ، آره پشت هم سعی کن با کسی هم حرف نزنی)

نذر آش تا هشت سال روز شهادت امام رضا بپزی به هشت تا همسایه یا فامیل بدی 

نذر نون و خرما ( یکبار )

ذکر یا جواد الائمه( مداومت پیدا کن )