2777
2789

وقتی خودشون به کسی بدی میکنن یه جوری خودشونو توجیح میکنن که حق داشتن به بقیه بدی کنن 

ولی وقتی سر خودشون میاد اه و ناله میکنن که مگه من چیکار کردم این همه بلا سرم میاد 😐 

هیچ وقتم نمیفهمن دارن تاوان کاراشونو میدن تو زندگی خیلی بده 

چند بار برام پیش اومده طرف ادم بدیه و منم میدونم میاد پیشم گریه میکنه که وای مگه من چیکار کردم همش زندگیم اینجوریه ! موندم چی بگم بهش دلم نیومد بگم داری تاوان دل سیاهتو پس میدی گفتم خودش الان غصه داره ناراحتش نکنم شما باشین چی میگین بهش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میفهمن فقط روشون نمیشه بگن 

یکی بلایی سرم آورد دقیقا عین اون سر خودش اومد حالا نمی‌دونم با وجدان بود یا با معرفت 

برگشت ازم معذرت خواهی کرد و گفت ببخشید باهات بد کردم می‌دونم کارماشو پس میدم

تورک آذربایجان ،کورد کورمانج❤️

دقیقا مادرشوهر من اینجوریه 

چه بلاها و اداها که سر من در نیوورد دقیقا همونا سر دختر خودش اومد هی میگفت نمیدونم تاوان کدوم گناه ناکرده رو پس میدیم  هر دفعه ام همینو تکرار می‌کرد

منم گفتم متاسفانه بچها از گناه پدر مادره که میسوزن.

درس عبرتم نگرفته الانم با جاریم که تازگی ها عقد کردن همون رفتارای بدشو داره تکرار میکنه.

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
من که یه ذره راه کج میرم بشدت تاوان پس میدم و عجیبه اینهمه دل منو شکستن زندگیشون هرروز بهتر از دیروز ...

افرین فقط ماها تاوان پس میدیم بقیه قشنگ دارن عشق و حال میکنن با اینک بدترین ذات و دارن هزار یک بدی ب ما کردن👌🏻♥️

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂