2777
2789
عنوان

نحوه گرفتن بلیط اتوبوس چجوریه ؟

345 بازدید | 8 پست

دوستان یسوالی 

من قراره به زودی برم یه شهر دیگه ولی باید با اتوبوس برم ولی چون اولین بارمه تنهام یخورده استرس گرفتم .

سوالم اینکه شهرما   توی تهران ۲ تا تعاونی داره 

من مثلا اتوبوس پیک صبا رزرو کنم ، فقط باید برام چاپ بلیطم فقط سمت اون تعاونی برم که بالاش زده پیک صبا ؟

و اینکه از کجا بفهمم اون اتوبوسی که من گرفتم 

مقصدش به شهر خودمونه ؟ آخه ترمینال جنوب یه عالمه اتوبوسه . ادم گیج میشه☹️

نگرانم مثلا توی یک ساعت مشخص   دقیقا دوتا اتوبوس ی سمت شهرمون حرکت کنه . اونوقت من از کجا بفهمم اونی که من رزرو کردم همون اتوبوسه هست 😂

خدایا استرس گرفتمممم

آرام باش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینترنتی بلیط بگیر خودتم پرینتش کن یا شات بگیر یه ساعت قبل توترمینال باش برو تعاونی که ازش بلیط خریدی از اطلاعاتش بپرس کدوم اتوبوس رو باید سوار بشی به راننده هم بلیطت رو نشون بده مطمئن شو مقصد شهر خودته و اتوبوست درسته

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819

سلام عزیزم 

شما میتونی برای رزرو بلیط از سایت های مختلف مثل علی بابا ،مستر بلیط،پایانه ها و... اقدام کنی ،اینترنتی پرداخت میکنی و بعد برات بلیط صادر میشه و فایلش میاد توی گوشیت 

بعد حداقل ۱۵-۲۰ دقیقه قبل از ساعت حرکت اتوبوس برو همون تعاونی که بلیط گرفتی مثلا پیک صبا و بلیطت رو چاپ کن 

برای سوار شدن ترمینال جنوب اینجوریه که ماشین های هر تعاونی ای سکوی خاصی وایمیسن 

شما قبل سوار شدن از راننده بپرس که این اتوبوس فلان شهر فلان تعاونیه؟ اگه گفت اره سوار شو 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

اگر حتی مثلا تعاونی پیک صبا و عدل ( مثال میزنم) جفتشون یه ساعت خاصی مثلا ۴ عصر به شهر شما ماشین داشته باشن و کنار همدیگه هم وایساده باشن بازم جای نگرانی نیست 

شما میری بلیطت رو نشون راننده ها میدی و خودشون راهنماییت میکنن که کدوم اتوبوس رو باید سوار شی

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
من اینجوری انجتم میدم مثلا میخوام از تهران برم رشت میرم گوگل میزنم بلیط اتوبوس تهران رشت مراقب باش نزنی رشت تهران لون برای برگشته بعد خودش چندتا آدرس،میاره میرم یکی یکی نگاه میکنم مثلا زده تعاونی ۱ترمینال آرژانتین روز یا شب وساعتای حرکت رو نگاه میکنم ساعت مناسب تر و تک صندلی رو انتخاب میکنم مراحل پرداخت و تمام بعد پیامش میاد ازهمون عکس بلیط هم اسکرین میگیرم یا با شماره بلیط میرم چک میکنم اگه تاریخ و ساعت حرکت یادم رفت نیم ساعت قبل حرکت خودمو میرسونم ترمینال گفته شده از اونایی ک داد میزنن اتوبوس فلان میپرسم تعاونی مثلا۱کدوم سمته میرم میگم فلانی ام بلیط رزرو کردم بلیط رو میده میپرسم کدوم اتوبوس هست میگه فلان رنگ فلان جا وایساده.خدایی خیلی توضیح دادم حال کن
اگر حتی مثلا تعاونی پیک صبا و عدل ( مثال میزنم) جفتشون یه ساعت خاصی مثلا ۴ عصر به شهر شما ماشین داشت ...

مرسی عزیزم بابت توضیحاتت .. دقیقا همین منظورم بود ، جوابمو کامل گرفتم 

لطف کردید 😍🩵

من اینجوری انجتم میدم مثلا میخوام از تهران برم رشت میرم گوگل میزنم بلیط اتوبوس تهران رشت مراقب باش ن ...

دستت درد نکنه 😍😵‍ دقیقا توی همین قسمتش مشکل داشتم .

ممنون وقت گذاشتید و راهنمایی کردید 🫶🏼🩵