2777
2789
عنوان

گردش ایام

225 بازدید | 3 پست

اخیرا همسرم رو بعد دو سال و نیم دیدم. روز تولدم بود. ده ساعت حرف زدیم. هوا سرد بود و خشک. لاغر شده بود. جز دلسوزی حسی نداشتم.

با گریه جداشدیم آخر شب و برگشت به مسافرخانه بدبوی ارزونی که اجاره کرده بود برای دو شب.

بهش گفتم تو رابطه‌ام. بهش گفتم نیامدنها کار دستش داد. که دیر شده.

بیمار بود، هم روحی هم جسمی.

تنها و کولیوار و شکست خورده.

دو شب پیش از خانه‌ی تنهاییش زنگ زد.

پشیمونه، در آخر بغضش شکست. در آخر گفت "بدبخت شدم" و تماس قطع شد.

ملایم بودم و همدل.

ولی تمام شد پسرک.

ده تیر ده سال میشه که میشناسمت، ده سال میشه که بهت زنگ زدم تا سوال درسی کنم و تو درگیرم شدی و من نیز.

زوج حسرت برانگیزی بودیم.

ولی پسرک، وقت میگذره، دیر میشه.

بلند شو. سالم شو و از غار تنهایی مفلوکت خارج شو.

بلندشو پسرک بیچاره‌ی من.

فراموشم کن.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
منتظرت بودم .... خوبه که احساسی برخورد نکردی ...

ممنون‌ها.... راستش با قلب گشوده رفتم تا با خودم صادق باشم ولی احساسی نمونده بود جز دلسوزی و حسرت.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.