2777
2789
عنوان

تا حالا شده عاشق کسی بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ نشونی ازش ندارم هر روز و هرثانیە تو ذهنمە بخدا از دیشب یهو صداش پیچید تو گوشم انقدر صداش واضح بو ...

قربونت برم چقدر درکت کردم یعنی چی هیچ نشونی ازش نداری؟خودت دیگه تلاش نکردی برگردی؟

قربونت برم چقدر درکت کردم یعنی چی هیچ نشونی ازش نداری؟خودت دیگه تلاش نکردی برگردی؟

هرکاری از دستم برمیومدە کردم باورت میشە حتی بە پیج خوانندە هایی کە علاقە داشتە سر زدم شاید پیداش کنم نە واسە اینکە مزاحمش بشم فقط بدونم هست و حالش خوبە 

ولی نیست کە نیست

بودم نە شمارش و کە عوض کردە

کاش ی کمکی از دستم بر میومد واست میکردم پیداش کنی فقط میتونم دعا کنم رها بشی از این احساس منم بعضی وقتا فکر میکنم کاش میشد میمردم بخدا بمیرم بهتره 

منم کسی ک باهاشم از من خیلی بزرگتره چند روز پیش ی حسی بهم گفت تو فیس بوک سرچش کن اسم و فامیلشو زدم ی صفحه داشت شاید واس 12سال پیش توش پر از عکس بود عکسای دو نفره کلی با دخترا عکس داشت انقدر حالم بده ک دوس دارم بمیرم میدونم واسه قبله ولی احساس خیلی بدی دارم 

کاش ی کمکی از دستم بر میومد واست میکردم پیداش کنی فقط میتونم دعا کنم رها بشی از این احساس منم بعضی و ...

دورت بگردم این فکرا رو نکن خدا بهت صدسال عمر بدە توی هر رابطە ای دعوا هست همیشە بخدا بە جون محمدم الان دلم میخواد برگردە اگە توی ماە 29 روزشم دعوا بشە اصلا کل زندگیمون دعوا باشە بازم برگردە ولی نمیاد دیگە هرکاری از دستم برمیودە کردم براش ولی دیگە ندارمش به هرچیزی کە اعتقاد داری و برات مقدسە قسم میخورم کە بیشتر از جونم دوسش دارم حتی الانیم کە نیست بیشتر از قبل دوسش دارم بخدا قسم حتی الانم کە ترکم کردە دلم نمیاد از گل نازک تر بش بگم حتی هرکی درموردش حرف بزنە هم جوابش و میدم ولی چیکار کنم اون رفت