2777
2789
عنوان

تا حالا شده عاشق کسی بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 39 پست
ببین هر چی کە هست بمون حسرت خیلی بدە خیلیییی من با اینکە خودش ترکم کرد ولی بازم اندازە موهای سرم حسر ...

منم همین فکر و میکنم موندم ولی واقعا حال و روز خوبی ندارم باهاش باشم حالم بده نباشم 100برابر بدتره گیر کردم تو گل ولی عزیزم حسرت نخور چند وقته رفته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش خدا برامون معجزه میکرد

دقیقااااااا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یعنی چی میشه بیشتر بگی؟

پسری که حس دارم بهش فردا داره کلا میره  از دانشگاهمون و من نمیدونستم این موضوع رو و حتی بزای آخرین بار هم نمیتونم ببینمش چون دورم ازش و اون حتی منو نمیشناسه

یە سال و یە ماە و 27 روز یە ساعت و 5 دقیقەو 20ثانیە

بخدا درکت میکنم ولی نا امید نشو اگه مال هم دیگه باشین سهم هم میشین ما 4 ماه کات بودیم قشنگ مثله یه جنازه شدم کارم ب بیمارستان کشید منی ک بقیه رو مسخره میکردم هرکی میگفت عاشق کسی ام برام مسخره بود بد دردیه 

بخدا درکت میکنم ولی نا امید نشو اگه مال هم دیگه باشین سهم هم میشین ما 4 ماه کات بودیم قشنگ مثله یه ج ...

هیچ نشونی ازش ندارم هر روز و هرثانیە تو ذهنمە بخدا از دیشب یهو صداش پیچید تو گوشم انقدر صداش واضح بود قلبم درد گرفتە از دیشب همش چشام اشکیە