2777
2789
عنوان

این کلمه یعنی چی؟

174 بازدید | 29 پست

بچه ها هوشیاری یعنی چی؟

یعنی میگن طرف هوشیاریش کمه منظور چیه؟

همون هوش هست؟

یا منظور آگاهیه ؟

یکی بم گف هوشیاریت کمه اصن از ناراحتی خوابم نمیبره اعتماد بنفسمو گرفت ...

شاید منظورش اینه حواست نیس

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معذرت میخوام اون منظورش این بوده که هوش و دقت و گیراییت کمه 

وگرنه اصطلاح هوشیاری توی پزشکی به کار میره از یه سطحی پایینتر باشه شخص میره کما

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

منظور حواسه یا  خوده هوشه؟

حواس

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

هوشیاری یعنی مثلا ضعیف و خابالو بودی اینو گفته ، معمولا به بیمارایی که میرن کما میگن سطح هوشیاریش کمه یعنی داره بیهوش میشه یا خیلی چیزارو که تو حالت عادی درک میکرده بخاطر ضعف بدنی و کم خونی یا هرچیز دیگه ، درک نمیکنه و ضعیفه . 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
بیخیال بابا من مربی رانندگیم بهم گفت تو آیکیوت پایینه نفر اول فبول شدم😂😂😆

اخه من بدبختیم همینه اگ بم بگن انقد اعتماد بنفسم میاد پایین ک نمیتونم خودمو ثابت کنم اتفاقا منم مربیم بم گفت 

توی سایت روانشناسی بود از نظر روانشناسی منظورش بود

خب توضیحات نداشت؟ هوشیاری اصطلاح روانشناسی نیست که

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اخه من بدبختیم همینه اگ بم بگن انقد اعتماد بنفسم میاد پایین ک نمیتونم خودمو ثابت کنم اتفاقا منم مربی ...

ولش کن اینجوری نباش ضربه میخوری من وقتی بم گفت خندیدم اصلا کلیم اومدم خونه فحشش دادم، 😂😂😆