2777
2789
عنوان

همسایمون شوهرشو با زن تو خونه گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 59 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زن فرار نکرد موند گیس کشی کرد؟؟؟؟🤣🤣🤣

من که نرفتم بغلیمون تعریف کرد من فقط جملات زیبا میشنیدم گویا زنش زنه رو گیس کشون اورد تو راپله مرده هم قفل شده بود از ترس 

گفته بود میرم خونه مامانم فردا ببرمش دکتر بعد نشیت تو ماشین رد مرده رو زد رو کار کلید انداخت یدفه شن ...

این مدل مردا پررو تر از این حرفان 

تازه زبونشونم درازه 

زنه رو هم کتک میزنه از حرص اینکه رسواش کرده

منم تاپشت در خونه برادرشوهرم رفتم تازنگ بزنم شوهر اون هرزه بیاد وشوهرم واون زنیکه رو که باهم توخونه برادرشوهرم بودن رو ببینه ولی نمیدونم یه روضه خون امد توکوچشون روضه حضرت ابوالفضل رو وایسادجلوم خوند چه آرامشی پیدا کردم وپشبمون شدم برگشتم.اینا ارزش جیغ ودادو هوارم ندارن ازبس که ذلیل وبدبختن

این مدل مردا پررو تر از این حرفان  تازه زبونشونم درازه  زنه رو هم کتک میزنه از حرص اینکه ...

حالا امشب از ترس ریده بود از صب زبونش دراز میشه 

گمونم طوری ترسیده طرف که دیگه تا عمر داره کمر راست نکنه، 😂😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁