2777
2789
عنوان

چرا به جاری حسودی کنیم اخه

344 بازدید | 21 پست

جاری من از نظر زیبایی از من سر و شغل خوبی داره ک از من سر هستش و حتی چندبار به روم زده زیباییشو با عشوه هاش و اینا از منم سفیدتره اما زیاد برام مهم نیستش... خیلی جلو همسرم خودنمایی میکنه حتی دیدم همسرم نگاش میکنه خیلی اما به درک میگم همسری ک دنبال قیافس بره ب درک حتی خانواده ی همسرم میگم کلا باشن مال اون به من چ مگه تاج طلا میخوان بزارن سرمون،، یکم درونم دلم میسوزه اما کاری نمیتونم بکنم ولی از نظر خانوادگی و پولی من بالاترم ینی بابای من دستش به دهنش میرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بگو ب ی ورم هیچک کس خوشگل ترین نیس حتما یکی خوشگل تر از اون هس 

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

حسادت شما و غرور ایشون اونم بخاطر چیزایی که ۰٪ ارزش واقعی دارن واقعا مسخرست

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

جاری من بلد نبود بگه الو میگفت ایلوی یه دختر دهاتی بود موقعی اوردیمش اینقدر چین و چروک داشت ک نگو الان رفته بوتاکس زده باید ببینیش آدم شده سری تو سرا درآورده چنان جوی گرفتش دهاتی بدبخت 

خوش ب سعادت هرکی کی ک زن تک پسره و والسلااااممم...

جاری خوبشم باز جاری...

کاش من نداشتم جاری کثیفموووو...متنفرم ازش 

خیلی دل سیاه و حسود و بخیل و چرررررت

خدایا خودت هوامونو داشته باش🌱❤️

خب زیاد باهاشون در ارتباط نباشین 

ربطی به سفیدی نداره ها مثلا من خواهرم پوستش روشنه حالا سفید هم نه ولی اندامش بده ولی جاریش سبزه اس اما خیلی کیوت و ناز و خوش اندامه کشیده اس با پاهای بلند و کلا خیلی نازه