🌹🌹Fatemeh🌹🌹 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/26 تعداد پست: 5412 عنوان پسرم فکر کنم از مهد شپش آورده،تو موهاش ته ريشش ی چیزهایی چسبیده 226 بازدید | 8 پست میترسم دخترم دو سالشه خودم موهام بلنده ما اصلا جایی نمیریم بید چیکار کنم رخت خواب هامو جمع کنم الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 1402/11/15 | 00:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
egisoo عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 746 شامپو بگیر براش به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻
دخترک_کوچولو عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 425 موهاش کوتاهه فک نکنم زیاد سخت باشه اما در هر صورت تمام رخت و لباسارو بشور
🌹🌹Fatemeh🌹🌹 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/26 تعداد پست: 5412 شامپو بگیر براش اونو مشکلی ندارم دخترم دو سالشه ضرر نداره شامپو براش بعد رخت خواب لباس هارو هم بشورم الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل
خواننده_خیلی_قدیمی عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 6061 مطمئنی شبیه رشک هست ؟؟؟؟ اگر روغن بادام تلخ داری بزن به موهاش و با پلاستیک بپوشون و بزار هشت ساعت بمونه و بعد بشور . حداقل شپش زنده را می کشه و فردا برو دارو یا شامپو بگیر و استفاده کن .
🌹🌹Fatemeh🌹🌹 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/26 تعداد پست: 5412 موهاش کوتاهه فک نکنم زیاد سخت باشه اما در هر صورت تمام رخت و لباسارو بشور بچه دوسالمو چیکار کنم شامپو ضرر نداره بقیه رو ی کاریش میکنم الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل
🌹🌹Fatemeh🌹🌹 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/26 تعداد پست: 5412 مطمئنی شبیه رشک هست ؟؟؟؟ اگر روغن بادام تلخ داری بزن به موهاش و با پلاستیک بپوشون و بزار هشت ساعت بم ... نمیدونم فردا میرم خونه بهداشت سرش ببینن من نمیشناسم الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل
egisoo عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 746 اونو مشکلی ندارم دخترم دو سالشه ضرر نداره شامپو براش بعد رخت خواب لباس هارو هم بشورم نه اگه اونم در آورده بزن براش اگه نداره نزن آره بشور و آفتاب کن به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻