2777
2789
دخترم از یه ماهگی رفلاکس داره یک ماه رانیتیدین خورد فایده نداشت الان سه هفته اس امپرازول میخوره.خوب نشده مدام بالا میاره و حالت تهوع داره.کمتر بالا میاره و روزی هزاربار با اینکه زیر سرشو خیلی شیب دار میزارم بازم شیرها برمیگرده تو گلوش.شیر خودمو که میخوره نخورده بالا میاره با شیرخشک یکم بهتره.شما چه دارویی به بچتون میدین؟خوب شده؟یه راهنمایی و کمک اساسی بکنین.از دکتر رفتن خسته شدم حس میکنم تجربه بقیه بهتر از تجویز دکتراس

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای سه ماهه نمیدونم عزیز اگه میتونی با یه پزشک طب سنتی مشورت کن یکی از آشناهامون بچش تا دو سالگی درگیر بود داروی گیاهی داد خوب شد
ای کسی که هر که بر تو توکل کند کفایتش خواهی کرد
طب سنتی هم رفتم گفت به بچت آب خیار بده و دم کرده هل خودتم بخور.یه چندروز با وجود اینکه آب خیار دادن به بچه برام عجیب بود انجام دادم ولی افاقه نکرد

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

من باشیر خودم که خیلی حالش بد میشد با نان خوب بود بهش میساخت ببین در کل اینو بگم دارو مارو نده فایده نداره بذار بزرگتر شه درست میشه اگه شیر خودتم میخوره خودت سردی نخور فقط باید زمان بگذره نگران نباش