2777
2789

مگه قرص جلوگیری از بارداری نمیخوری؟ 

منم تنبلی دارم وقتی اینو میخورم بین سه تا چهار روز بعد از اینکه تموم میشه، پریود میشم

هیچ چیز دیگه ای روم اثر نمیزاره

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن تازه میخواستم دارو شروع کنم ک نشدم

با دکترت مشورت کن

ولی مشکلی نداره 

از الان میتونی شروع کنی

حتما که نباید وایسی تا پریود شی

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

پیج نیلوفر پی سی اٌ به انگلیسی اینستا دنبال کن یه عمر دعام میکنی ببین تنبلی تخمدان خیلی عوارض جانبی داره ریزش مو جوش شلی پوست وعضلات خشکی ودهیدراته شدن پوست ومو افسردگیو....

خلاصه برو وجدی کارایی که میگه انجام بده کلا برای سلامتیتو هر انسانی لازمه انجامشون مثل حذف کااااامل شکر وهرچیزی با شکر درست شده نوشابه بستنی نبات و.... تا میتونی شیر کمتر مصرف کن وبه جاش ۱۴تا دونه بادوم درختی خام بخور روغن بازاری وحذف کن وروغن زیتون مصرف کن شب قبل۱۱بخواب قبل۹صبحونه بخور ازاین جور کاراست 

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
اها ممنونم 

قربونت❤️

ولی باید صبور باشی من ۶ماه طول کشید تا پریودام بدون دارو شروع شدو منظم اینم بگم قبلا هرنوع دکتری بگی رفتم فقط تا زمان مصرف دارو پری میشدم و حال روحیمم اصلا خوب نبود

خیلی لطف کردی حتما

چون من خودم خیلی اذیت شدم هرکی ببینم تو سایت یا بیرون رفتنی این مشکلو داره معرفیش میکنم واقعا برای خیلیا معجزه کرده چون خودشم از۱۶سالگی این مشکلو داشته ودکترا متوجه نمیشدن اکثرا مقاله های اونورو میخونه و ترجمشو طبق تجربه بهمون انتقال میده