2777
2789
عنوان

اخلاق گند مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 32 پست
میگه بهم احترام نمیذاره وقتی ادم سالم با یکی حال نمیکنه همین کارو میکنه یه چیزیت میشه ها🤷🏻‍♀️

والا امثال تو یه چیزیتون میشه برا هر چیزی بدترین پیشنهاد رو میدین امثال تو همونایی هستین یکی میگه شوهرم گفت بالا چشمت ابروعه میگین خب طلاق بگیر 

وقتی میخواد بی احترامی مادر شوهر رو بگه تنها چیزی که به ذهنش میاد همینه که دیر بهش غذا میده خب دیگه همینه حالا تا کسی میگه اینکه بی احترامی نیست شروع میکنن اضافه کردن بی احترامی دروغی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرو مادرم اعصابم و خرد کردن دیگه ازبس از زندگیم سوال جواب میکنم..یه موضوعی هم بشه از بس سرکوفت میزن ...

ی مدت اگر رابطمونو کم کنیم بد نیس،اما من که شوهرم هرروز باید بره ور دل مامان جونش

والا امثال تو یه چیزیتون میشه برا هر چیزی بدترین پیشنهاد رو میدین امثال تو همونایی هستین یکی میگه شو ...

گفتم اگر راهکار دارین بنویسید ،ن اینکه بیای مزه پرونی کنی،اگر عقل داشته باشی گفتم بحث بی احترامیه

ی مدت اگر رابطمونو کم کنیم بد نیس،اما من که شوهرم هرروز باید بره ور دل مامان جونش

مشکل همیشه بچه ننه بودنه مرداست

من باشم فاصله میگیرم واقعا فاصله گرفتن کارا رو بهتر میکنه 

بی احترامی و بی محلی نه ها فقط کمتر کردن رابطه و مرز گذاری بیشتر همین.

چرا ناهار شام اونجائی ک بشه این؟

میدونی خونمون طبقه بالایی خونشونه،تا سرشب تو خونمم،شب ک میشه باید بریم پایین،اگر نرم کلا باهام سرد برخورد میکنن،البته واسم مهم نیس اما از پس شوهرم برنمیام اگه نرم قشقرق راه میندازه ،مجبورم هرشب تحملش کنم،خیلی رفتارای بد غیر قابل تحمل داره،من خیلی بهش احترام میزارم اما ی درصد احترامی ک بهش میزارمو بهم نمیزاره

میدونی خونمون طبقه بالایی خونشونه،تا سرشب تو خونمم،شب ک میشه باید بریم پایین،اگر نرم کلا باهام سرد ب ...

بقیه عروس ها هم میرن خوتش؟

شاید اتفاقی اول ب بچه ها میده ک 

کاربریم دست خودم و دوستامه