2777
2789
عنوان

تیمارستان روانی🤐😳 لطفاً بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 8163 بازدید | 132 پست
هه جدی؟؟ پس چیزی که تو فیلما نشون میدن اشتباهه😂 رفتار بیمارا نرمال بود ؟

اونایی که توی حیاط بودن نرمال بودن اکثرا یکم گیج طوری بودن که بخاطر این بود داروهای خواب آور زیادی بهشون میدادن

ولی چیز عجیب غریبی ندیدم 

این بیمارستان که من میگم‌خصوصی بود خیلی مرتب و تمیز و قشنگ بود 

شاید آدمای خطرناک رو نذارن بیان تو فضای حیاط من‌چیزی ندیدم راستش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم تیمارستان یک روستا تو روسیه بود عکسشو دارم 😂😁

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
اونایی که توی حیاط بودن نرمال بودن اکثرا یکم گیج طوری بودن که بخاطر این بود داروهای خواب آور زیادی ب ...

اره به احتمال زیاد هم همینطوره

اونارو فکرکنم میزارن توی انفرادی

البته اونایی که اوضاعشون وخیمه 

اونایی که توی حیاط بودن نرمال بودن اکثرا یکم گیج طوری بودن که بخاطر این بود داروهای خواب آور زیادی ب ...

موی موی موی موی موی موی موی موی موی موی موی موی موی موی موی موی موی موی موی موی موی 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
میشه تعریف کنید چجوری بود؟؟ رفتار بیماران و اینا 

چیشو بگم عزیزم من سرای احسان رفتم 

هم سالمند بود هم بیمارای روانی

ببین چندتا ساختمون بود مثلا ی ساختمون (حیاط و اینام داشت) چندتا اتاق داخل هر اتاقم چندتا تخت بود

مثلا سالمندا ی ساختمون طیف مختلف بیمارای روانی ام تو ساختمون های جدا حالا بستگی ب شدت و ضعفش داست 

زمبن چمن، امفی تئاتر، اشپزخونه، کارگاه، سالن ورزشی و....  داشت 

هرکدومم چندتا مددکار اجتماعی روانشناس بالینی و ی پزشک داشت

شهر قدسم رفتم که اون بزرگتر بود 😁

هر چقدرم بری بالا شهر تر فضا بهتر میشه 

اسم اون بالا شهریو یادم نمیاد

سوالی بود در خدمتممممم

دیگه کنکوری نیستم  
همینجوری یعنی اجازه میدن بری؟؟ یا برای پروژه ای چیزی میری؟

ن همینجوری یکی از همسایه رفته گفته دفعه بعدم شما بیاید نمدونم حالا چجوری رفته مام دیگ نپرسیدیم اونجا چجوری بود ولی گفت دوتا جارو رفته یبارم ما باهاش بریم

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰

ببین بنظرم ادم ترسناک وجود نداره اونجا چون بلاخره با دارو کنترل میشه دیگه 

دیگه کنکوری نیستم  
روستا؟؟🤣 نشنیده بودم عکسشو بزار 

چیشو بگم عزیزم من سرای احسان رفتم  هم سالمند بود هم بیمارای روانی ببین چندتا ساختمون بود مثلا ...

بیمارا رو کچل کرده بودن یا مو داشتن؟؟

اخه تو فیلما دیدم کچل میکنن موقع ورود به تیمارستان 

ملاقات کسی رفتم  بهشت بود فضای عالی غذای خوب

برا همینه من دیوانه هستم. 😂😁😭

من زمان دانشجوییم چند بار رفتم . مراکز دولتی و خصوصی فرق داره . بخش های مختلف فرق داره . بعضی بخش ها را حتی اجازه نمیدادن ما دانشجوها بریم ببینیم . همه جور بیماری اونجا هست از آدمی که فقط با قرص کنترل میشه تا کسانی که شوک می گیرند و کسانی که با زنجیر و طناب می بندندشون به تخت 

وای چقدر وحشتناکه دقیقا مث تو فیلماست🥲 اسم روستا چی بود ؟؟

😁 اسمشو یادم رفته 😂🤣