2777
2789

متاهلم، سه تا بچه دارم،  از روزای تکراری و. کارای تکراری خسته شدم، دلم میخواد یک هنری یاد بگیرم، عاشق سنتور زدنم، دلم میخواد برم کلاساش شرکت کنم🥺 دوست دارم یک کاری کنم یک درامدی واسه خودم داشته باشم، قبلا روبیکا داشتم، اینستا داشتم، تو روبیکا گروهی داشتم که پنج شیش سال باهم بودیم هر از گاهی چت میکردم از بی حوصلگی در میومدم،  یا اینستا میرفتم چندتا کلیپ نگاه میکردم، ولی دیگه شوهرم اجازه نداد و گفت اینا رو پاک کن،  از صبح که پا میشم بچه ها راهی مدرسه میکنم، غذا درست میکنم خونه ها رو روزی هزار بار تمیز میکنم، دیگه خسته شدم احساس پوچی میکنم، صبح تا شب کارای تکراری 😮‍💨

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

خب برو سنتور یاد بگیر

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نفر می‌گفت قدر این روزای تکراری رو وقتی دونستم که روی تخت بیمارستان بودم  منم شرایط شمارو د ...

😔😔

اگه سرکار بری بدتر افسرده میشی.

من تازه کارم پاره وقت بود صبح به زور بیدار میشدم خسته میومدم خونه به بچه برس غذا بذار به خونه برس بعد منتظر بمون تا بچه بخوابه بعد تو‌بخواب شب چند بار بیدار شو واسه بچه آب بیار و صبحم درحالی که هنوز خسته ای باز پاشو برو سرکار واسه چندرغاز پول

اجازه اینا هم دست شوهره😶عجبااا 

اره شوهرم مخالفه در صورتی که خودش هر فضای مجازی که بگی داره

چطوری برم با بچه 😮‍💨 سخته 

اگه بچت کوچیکه اره سخته🤦🏻‍♀️

اهنگ بذار تو خونه برقص

اهنگ با سنتور گوش بده

روحیه ات باز میشه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چطوری برم با بچه 😮‍💨 سخته 

اتفاقا الان که بچه داری با بچه سرگرمی.

من مجردم خودمو با بچه فامیل سرگرم میکنم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری