2777
2789

هم زشتم هم اندامم بده هم نمیتونم خوب حرف بزنم هم صدام بده هم وضع مالیمون خوب نیست هعی

فکر میکنم اومدم این دنیا که فقط عذاب بکشم

یعنی میشه روزی منم شاد باشم یعنی میشه منم مثل بقیه دوستایی داشته باشم و باهاشون بیرون برم یعنی میشه کسی منو دوس داشته باشه و دلش برام تنگ شه 

میشه تغییر کنم؟ یا تا ابد اینجوری بدبخت میمونم💔

این روزا خیلی خیلی دلم از رفتار بقیه میشکنه خیلی اذیت میشم 😭😭😭😭 شبا تا صب گریه میکنم 

چرا رفتارشون باهام اینطوریه😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کاش اعتماد به نفس داشته باشید

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

مشکلت نداشتن اعتماد به نفسه عزیز من چند سالته؟ 

وزن و قدت چقدره که به میگی خوب نیست

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

ببخشیدا ولی به درک رفتار بقیع خودت خودتو دوست داشته باش بقیه هم دوستت دازن

منم دلم میخواد رفتار بقیه برام مهم نباشه ولی وقتی یه چیزی میگن حالم گرفته میشه کاش برام مهم نبود 

اعتماد بنفس بابت چی چی دارم که بخاطرش اعتماد بنفس داشته باشم

ببین باید بری دنبال یه کاری و بتونی پول دربیاری ، ناخودآگاه تاثیر میذاره رو اعتماد بنفس،  خودتو دوست داشته باش دوست عزیزم

اعتماد بنفس بابت چی چی دارم که بخاطرش اعتماد بنفس داشته باشم

اگرخودتو قبول داشته باشی اینقدرنمی گی من بدم مگه میشه ی نفرهیچ ویژیگی مثبت نداشته باشه به خدا خیلی خودتو دسته کم میگیری

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

سلام ،ببین اول یکم رو خودت کار کن رو اعتماد به نفست باشه؟منم تو جمع خیلی وقتا تحویل نمیگرفتن،ولی کم کم شروع کردم به دوست داشتن خودم به خودم رسیدم،منظورم از رسیدن چیزای خیلی بزرگ نیستا ،چیزایی که شاید خیلی کم اهمیت بیان اروم اروم به زندگیم اضافه کردم قبلا فکر میکردم زشتم ولی الان فکر میکنن واقعا قشنگم کافیه بحای تمرکز روی ضعفات روی قدرتت تمرکز کنی روی نکات مثبتت تنرکز ونی کم کم اعتماد به نفیت میره بالا

مشکلت نداشتن اعتماد به نفسه عزیز من چند سالته؟  وزن و قدت چقدره که به میگی خوب نیست

۱۹ سالمه قدم ۱۶۰ وزنم ۶۱

چی دارم که به خاطرش اعتماد به نفس داشته باشم الکی که نمیشه اعتماد به نفس داشت😔