2777
2789
عنوان

جهیزیه چی بگیرم

89 بازدید | 9 پست

دخترا فردا میخوام جهیزیه بگیرم بگید با 130 میلیون چیا بگیرم با چه مارکایی

بنظرتون ماشین ظرفشویی هم بگیرم 

فقط اینم بگم چیزایی که میگید به غیر از فرش و تلویزیون و میزشون تخت و مبل اینا باشه مارک و قیمت بگید کلا هر چی میدونید بگید🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قابلمه لایف اسمایل 

زود پز راسل ترکیه 

جارو برقی تکنو هاووس دارم ایرانیه 

چرخ گوشت پارس خزر دارم عالیه این مادر بزرگم و زنداییم هم دارن چند ساله

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

من خودم دوسال پیش اول مبل و فرشم و گرفتم چون تو چشمن به نظرم بهترینارو بردار بعد برو سراغ تلوزیون اگه ال جی اصل پیدا کردی بگیر نتونستی پیدا کنی دوو بگیر بعدم برو سراغ اشپزخونه یخچال  ساید بای سایددوو عالیه  یکم قیمتش بالاس اگه قیمت مناسب خواستی دوقلوی پارس بخر من کل جهیزیم دوو بهترینشو گرفتم و از همشون راضیم ماشین لباسشویی و ظرفشویی و ...خلاصه اول از اونایی شرول کن که توچشمن همه ظاهرو میبینن هیچ کس در کمدتو باز نمیکنه برقیاتو یا چیزای دیگه رو ببینه♥️

من خودم دوسال پیش اول مبل و فرشم و گرفتم چون تو چشمن به نظرم بهترینارو بردار بعد برو سراغ تلوزیون اگ ...

از این وسایلی که دوو گرفتی راضی ای تو؟ 

اخه میدونی هنو خونه نگرفتیم قراره یکی دوسال دیگه بگیریم اون موقع فرشو تخت و مبل بگیریم