2777
2789
عنوان

IVF و تعداد فولیکول ها

7089 بازدید | 209 پست

دوستان عزیزم سلام

من تقریبا ۱ ساعت پیش سونو شدم مطب دکتر،روز دهم سیکلم هست 

بعد از ۱ ماه مصرف اوابوست 

تزریق همزمان سینال اف و hmgاز شب دوم پریودی و همچنین دیشب و امروز عصر اورگالوتران

همچنین ۲ ماه طب سوزنی که انجام دادم

۴ تا فولیکول ۱۸،۱۶،۱۵،۱۸ داشتم

یک تعدادی هم ریز بودن ۱۳ ۱۰ و..‌.دکتر قراربود دوشنبه پانکچر انجام بده ،ولی برام آزمایش نوشت فردا صبح انجام بدم تا دوباره دارو تجویز کنه

سه شنبه پانکچر انجام بده که فرصت باشه فولیکول ها ریز رشد کنن،

کسی بوده شرایط مشابه منو داشته باشه، فقط از خدا میخوام تعداد بیشتری فولیکول داشته باشم فقط خیالم راحت باشه که میتونم جنین بیشتری داشته باشم

هر چه خدا خواست همان میشود 😊❤🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذخیرتون خوبه خوشبحالت من با ذخیره ۲۸صدم می‌خوام آی وی اف کنم پس چند تا فولیکول دارم    

آخه این چه حرفیه دختر

توکل بر خدا 

اصلا ربطی نداره بودن که با کمتر از این ها باردارشدن 

اولین بارتون شما تو سیکل ivf هستید

نمیدونم  فعلا بهش فکر نمیکنم فقط امیدوارم بتونم یه بار دیگه باردار بشم و یه کوچولوی سالم و صا ...

ممنونم وقت گذاشتی 🌹🌹🌹امید به خدا براتون  دعا میکنم بهترینها براتون رقم بخوره 

لطفا شما هم لابلای نجواهاتون مارو فراموش نکنید که چشم انتظار هستیم

من چند ماهه اووبوست میخورم  دوشنبه تازه میخوام وارد سیکل آی وی اف بشم   امشب پریود ...

انشالله به سلامتی و موفقیت باشه و دو قلوی خوشگل نصیبت بشه منو بیخبر نذار بیا از روند درمانی برام بگو منم دارم ال دی میخورم تموم بشه باید آمپولا رو بزنم  ببینیم چند فولیکول تپل داریم بعدشم نینی انشالله

آره دفه اول امیدم بخداس میدونم خدا فقط اراده کنه تمومه خدا به اینجور چیزا نیاز نداره انشالله هممون دامنمون سبز میشه و بچه های سالم و صالح میاریم برای همتون دعا میکنم سر نماز شبم شما هم برای من دعا کنین