2777
2789
عنوان

علائم لوزه در کودکان

2161 بازدید | 30 پست

سلام 

مامانا من پسرم سه سالشه از دو سالگی همش سرما میخوره و تب میکنه و دلش درد میکه .

دماغش مدام کیپ،غدد لنفاوی گردنش یکم بزرگ شده ،رفلاکس داره ،خلط پشت حلق هم داره موقع خواب با دهن باز میخوابه 

انقدر نگران و ناراحتم که نگو از طرفی حامله هم هستم به نظرتون ممکنه لوزه داشته باشه ،من از خدامه لوزه باشه و مشکل دیگه نباشه

تو بینیش حرف میزنه؟

احتمال زیاد لوزه ای و بهترین سن برای عمل

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم دماغش یکسره کیپه و با دهن نفس میکشه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

احتمال خیلی زیاد لوزه هاشه فقط بزار هوا گرم بشه بعد عملش کن

فردا وقت دکتر گوش حلق بینی گرفتم یعنی من انواع و اقسام آزمایش های گوارشی رو انجام دادت مشکلی نبود الان یکی بهم گفت شاید لوزه داره

دقیقا الان یمدت دقت کردم مدام دل درد دارن و خن خن میکنن..

وای من چقدر استرس کشیدم دقیقا بعد دوسالگی اینطوری شده مدام سرما خورده حتی تو تابستون ،و تب 

وای من چقدر استرس کشیدم دقیقا بعد دوسالگی اینطوری شده مدام سرما خورده حتی تو تابستون ،و تب 

دخترای منم همینطور..دقت کردم صداشونم تغییر کرده..تو دماغی حرف میزنن.

پارسال میخواستم عملشون کنم دکتر دارو داد گفت ببین چطور میشن.کاملا خوب شدن ولی ۲ماهی هست باز برگشته. 

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️