2777
2789
عنوان

موخوره هام خییییلییی کمتر شده

483 بازدید | 19 پست

سلام دوستان .

من موهای بلندی دارم و پر از موخوره بود 

اما حالا تقریبا یک ششم قبل موخوره دارم.(البته اینی که میخوام بگم ثرفا برای موهای لخت یا حالا نرمه چون تجربه برای مو های وز و فر ندارم😁)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک کنین بعدا بخونم 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

چیکار کردی

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

🦭

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

من موهام لخته ولی موخوره گرفته مجبورم نوک گیری

کنم تابحال نتونستم قشنگ بلند کنم موخوره میگیره همش

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

اولین مرحله اینه که شما حدچدا یک ساعت زمان بزارید و تا جایی که میتونید موخوره هاتون رو به روش روسی کوتاه کنین این کار رو میتونید برید ارایشگاه هم انجام بدن اما خب هزینه ی نسبتا بالایی داره مثلا برای موهای من که تا کمرم بود گفت باید دو جلسه بیای و هر جلسه هفصد تومن

دومین مرحله انتخاب کردن به شامپوی مناسب موهاتونه.

خیلی رک بخوام بهتون بگم اصلا نباید از شامپو هایی مثل اوه یا گلنرنگ استفاده کنین چون زحماتتون به باد میره.

شامپو های ایروکس خیلی خوبن من خودم گزنه شو دارم و راضی ام .شست و شوی موهاتون بیش از حد نباید باشه.یک‌یا دو روز درمیون کافیه.

سومین مرحله اینکه هر سه الا پنج هفته یکبار به اندازهی یک بند انگشت از موهاتون رو کوتاه کنین.این موثر ترین راهه.بعد ها که کمتر شد میتونین بتزه زمانی ها رو افزایش بدید مثلا دوماه یکبار