2777
2789
عنوان

عروسی جاریمه استرس دارم میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 50 پست
اره دیگه گفتم مثلا زیاد شلوغش نکنم ...ولی شوهرم میگه استیناش و اینا خیلی لختیه و نباید برقصی توی فیل ...

خب فیلم عروسی برادرشوهرت ک اشکال نداره دیگ

برا عروسی از این چیزا بخر 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
خب فیلم عروسی برادرشوهرت ک اشکال نداره دیگ برا عروسی از این چیزا بخر 

اره عروسی ‌ک کلا بلند میگیرم ولی خب شب حنابندون رو موندم چکار کنم

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا عروسی شومیز شلوار!!!

وااا 

اره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
برا عروسی شومیز شلوار!!!

باید درباره سلیقه خودم قانعتون کنم؟!  خب من میپسندم .

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
باید درباره سلیقه خودم قانعتون کنم؟!  خب من میپسندم .

ی بار ریپلای کردی منو وقتی دفعه دوم ریپلای میکنی یعنی تو میخوای منو قانع کنی هرجور راحتی بپوش مگه مجلس من میای عزیزم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰