2777
2789

سلام بچه ها پودرکیک ردولوت رشد گرفتم بعد نوشته ۱۰۰ گرک پنیرخامه ای بعضیا میگن ۲۰۰ گرم بزمی خوشمزه تر میضه 

یکی میگه کره کمتر بزن پنیرخامه ایشوزیاد کن 

بعد میگن برا اینکه گنبدی نشه دستمال خیس بذار دورش (راستش نمیدونم ینی چی دقیقا)

یا اینکه دمای فرو کمتر کن بیشتر بذار تو فر 

اگه شما هر کدوم ازین ترفندایی ک گفتنو رفتین و خوب بوده یا کلا فوت و فنی بلدین ممنون میشم بگین چون میخوام برا یکی ببرم و تابحالم درست نکردم 


ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

  ردولوت نکات مهم برای پخت کیک (کیک مخمل قرمز):  


-قبل از شروع ، همه مواد لازم را در دمای اتاق قرار دهید.

-بهتر است که کره و شکر را با هم حدود 4-5 دقیقه هم بزنید. مخلوط کردن کره و شکر، باعث می شود هوای بیشتری به خمیر وارد شده و کیکی نرم تر، سبک تر و پفکی داشته باشید.

-حتما مواد خشک را هنگام اضافه کردن الک کنید تا توده های مواد از بین بروند و گلوله گلوله نباشند. این کار به نرم و سبک نگه داشتن کیک کمک می کند.

-به طور متناوب مواد خشک را در سه مرحله با باترمیلک مخلوط کنید، این به جلوگیری از مخلوط شدن بیش از حد خمیر کیک کمک می کند.

 مقاله کامل : طرز-تهیه-کیک-رد-ولوت/https://shirinita.com//education

خوشحال میشیم   تاپیک جامع آموزش انواع شیرینی و شکلات و دسرها   رو هم مطالعه کنید.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792