2777
2789

آشنامون خیلی تعریفشو میکرد من میترسم میگن فرانسوی هست ولی چیزی ک بلاگرا تبلیغ کنند مثل همون گاتیو و لدورا هست بنظرم کار خوب نیازی ب این همه تبلیغ نداره نظر شما چیه

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

این کرما همه هیدروکینون داره عزیزم

تولید رنگدانه های پوستو متوقف میکنن و باعث میشه لکها از بین برن

همینطور مدت طولانی استفاده بشه پوست بی روح بنظر میاد..

یعنی درمان نمیکنه 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

سلام به همه دوستان کرم روز شب لاکچری کوین به دلیل ترکیبات موجود در خودش که Q10، پپتاید، نیاسینامید، ویتامین E، ویتامین c، و ... یک روتین کامل برای پوست شما محسوب مبشه و فوایدش: از بین بردن لک های صورت، بستن منافذ باز پوست، لیفت صورت، ایجاد لایه محافظ برای پوست، لایه برداری و پاکسازی صورت شماست.

در واقع یک محصول مراقبتی و مرطوب کنندست که بخاطر ترکیبات موثر و اثرات مثبتش به عنوان یه محصول درمانی ازش یاد میشه و از طرف مصرف کننده هاش خیلی بازخورد مثبت و خوبی داره.

و تمامی محصولات لاکچری کوین با ضمانت اصالت کالا و قیمت مصوب تولید کننده بدون واسط  به فروش میرسونیم اگر کرم روز و شب لاکچری کوین و یا هر کدوم از محصولات این برند رو خواستید من در خدمت شما هستم هم میتونید

از طریق سایت Mobarhankala .ir اقدام به خرید کنید و هم از طریق واتس، تلگرام، اس ام اس به شماره زیر 👇👇👇

09215383431

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.